Keystone logo

2 Master Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning Ledelsesfinans 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ledelse
  • Etter- og videreutdanning / executiveutdanning
  • Ledelsesfinans
Studieretninger
  • Ledelse (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning Ledelsesfinans

Penger er fettet som holder girene i bransjen snu. Det er en ressurs som alle selskaper som er avhengige av å utforske markeder, produserer varer og betale sine ansatte. En profesjonell med en Master i Executive-Finance gir bedrifter med veiledning og innsikt er nødvendig for å bruke sine verdifulle monetære eiendeler effektivt.

&nbsp

Hva er en Master i Executive-Finance? Det er en avansert grad mest egnet for de med interesse for næringsliv og økonomi. Under et studium, studentene se på de ulike strategier selskapene bruker for å finansiere prosjekter og administrere kontantstrøm. Studentene er opplært til å vurdere hvordan pengene beveger seg gjennom en organisasjon og virkningen at finansieringsstrategier har på det ønskede resultatet. De ulike kapitalkilder og teknikker og verktøy som brukes til å spore og organisere disse økonomiske ressurser blir også diskutert.

&nbsp

Nyutdannede forstå hvordan tallene alle arbeide sammen og utvikle kritisk tenkning, matematikk og regnskap ferdigheter. De er opplært til å vurdere hvordan økonomiske problemer påvirke livene til ansatte og samarbeidspartnere i forbindelse med en bedrift firmaet. Studentene får kunnskap om vanlige banktjenester prosedyrer og strategier som de blir kjent med forretningsjuss og etisk praksis. Noen programmer selv legger vekt på å bruke disse ferdighetene til å løse moderne globaliserings problemer.

&nbsp

Forskjellige universiteter vil ha ulike kostnader for undervisning og avgifter. Studenter som er interessert i å lære mer bør du kontakte inntaks avdelinger ved institusjonen de er interessert i for detaljer.

&nbsp

Tjene en Master i Executive-Finance forbereder studentene for lederroller. Det er vanlig å finne arbeid i banker, forsikringsselskaper og verdipapirforetak, men ferdighetene er aktuelt over flere bransjer og sektorer.De kan finne jobber som ledere eller konsulenter for noen stor skala fast. Offentlige etater har også finansielle posisjoner å fylle og kan ansette nyutdannede til å lede prosjekter eller vurdere finansiering av spesielle programmer.

&nbsp

Studentene skal vurdere alternativene nøye. Utøvende studieprogrammene er ofte utformet for å møte behovene til arbeider fagfolk. Online kurs tilbyr en god utdanning som er lett tilgjengelig for de med planlegging eller geografiske utfordringer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.