Keystone logo

1 Master Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning Ledelsesmarkedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ledelse
  • Etter- og videreutdanning / executiveutdanning
  • Ledelsesmarkedsføring
Studieretninger
  • Ledelse (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning Ledelsesmarkedsføring

Masterprogrammer er vanligvis laget for å hjelpe de enkeltpersoner som allerede har fullført et studium i deres spesifikke felt. I mange tilfeller programmene er rettet til fagfolk som ønsker å videreutvikle sin karriere ved å styrke ferdigheter og fremme en dypere forståelse av problemene de møter på arbeidsplassen.

&nbsp

Hva er en Master i Executive-markedsføring? Denne avanserte grad representerer svært konsentrert fokus på ledelse gjennom åpen kommunikasjon og mellommenneskelige relasjoner. Fagfolk som deltar i dette programmet lære å vurdere sine egne atferd og justere sine lederstil slik at de er i stand til å utvikle kraftige relasjoner med sine forretnings kolleger og ansatte. Programmet dekker også effektive metoder for å håndtere konflikter på arbeidsplassen.

&nbsp

Gjennomføring av dette programmet kan forberede kandidatene til å bli mer effektive ledere. Nyutdannede kan anvende prinsippene de lærte i deres eksisterende arbeidsplass.Med økt forståelse av årsakene til arbeidsplass problemer, enkeltpersoner som har fullført dette graduate programmet er forberedt på å forbedre produksjonen av folket de fører tilsyn med. Andre fordeler av dette programmet inkluderer større selvbevissthet, evne til å bygge profesjonelle relasjoner, og fullt utviklede lederegenskaper.

&nbsp

Kostnaden for deltakelse i en master-program med fokus på utøvende markedsføring kan variere ganske mye fra en skole til en annen. En grunn til dette er at utdanningsinstitusjonene er lokalisert over hele verden. Potensielle studenter bør kontakte skolene individuelt for skoleplaner og relaterte avgifter.

&nbsp

Dette programmet er vanligvis rettet mot fagfolk som allerede har tjent stillinger som senior-nivå ledere eller bedriftens ledere. Etter fullførelse av programmet, kan kandidater fortsette å arbeide i sin nåværende posisjon med større suksess.De kan også finne at etter bruk av sine nyutviklede ferdigheter de blir kvalifisert for videre avansement gjennom sirkler av deres valgte bransjen.

&nbsp

Ledere som ønsker å forbedre sine lederegenskaper vil finne mer informasjon i programoversikten ved å fylle ut vedlagte skjema. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.