Keystone logo

88 Master Programmer i Pedagogikk Utdanningsforskning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Utdanningsforskning
Studieretninger
  • Pedagogikk (88)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Utdanningsforskning

En mastergrad er resultatet av flere års studier i et utdannet program. En slik grad kvalifiserer kandidater som eksperter i et bestemt felt og kan sette dem på rett spor mot å tjene en doktorgrad.

Hva er en master i utdanning forskning? Dette studiet kan forbedre studenters forskningsferdigheter som de vedrører utdanningsteorier og systemer. Studentene skal kunne uteksaminere med en grundig forståelse av hvordan man skal gjennomføre og analysere egen forskning for å gjøre forbedringer i utdannings- og akademiske programmer. Nødvendig kurs i dette programmet kan omfatte klassisk testteori, inferensiell statistikk, organisasjonsteori, datainnsamling, parameterestimering og evalueringsdesign.

En utdanningsforskningsgrad skal forberede kandidater til arbeidsstyrken. Gjennom sine kurs kan elevene forbedre sine analytiske, kommunikasjons- og samarbeidsevner, noe som kan hjelpe dem med å sikre en jobb i forskningsfelt etter eksamen.

Det er mange faktorer, som om en student kan forplikte seg til en heltidsplan, som kan påvirke programkostnadene. Den beste måten for studenter å forstå kostnadene er å nå ut til den skole de har valgt for mer informasjon.

Nyutdannede med en utdanningsforskningsgrad skal kunne finne arbeid på en rekke felt og organisasjoner, inkludert universiteter, finansinstitusjoner, skoleområder, ideelle organisasjoner eller andre næringsliv. De kan finne arbeid som læreredirektører, utvikle nye læreplaner for skolene å følge, eller tjene som rådgivere eller rådgivere, og bidra til å søke forskningsresultater i virkelige situasjoner. Andre potensielle karrierer inkluderer dataanalytiker, forskningskoordinator, utdannelsesadministrator, ledende forsker og målrådgiver.

Online utdanning forskningsprogrammer er tilgjengelig på skoler over hele verden. Disse programmene kan være spesielt attraktive for studenter som har heltidsjobber, bor i landlige områder eller på annen måte ikke kan forplikte seg til tradisjonelle skoleplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.