Keystone logo

21 Master Programmer i Jusstudier Politikk Utdanningspolitikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Politikk
  • Utdanningspolitikk
Studieretninger
  • Jusstudier (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Politikk Utdanningspolitikk

Mange studenter forfølge en mastergrad for å utvikle avanserte ferdigheter og få grundig kunnskap i sitt valgte fagområde. Studentene kan bli pålagt å fullføre grunnkurs eller demonstrere bakgrunnsforskning eller tidligere opplæring i sitt fagområde.

Hva er en master i utdanningspolitikken? Studenter som driver denne utdanningen, kan studere organisasjonsutvikling, forskningsmetodikk og utdanningsplanlegging, med ulike emner, blant annet hvordan regjeringen påvirker utdanning, øker muligheter for studenter, spesialutdannelsesspørsmål, mangfoldsprosjekter og hvordan familie og samfunn kan håndteres for å forbedre utdanningen. De kan også lære ferdigheter for å analysere, implementere og evaluere retningslinjer og prosedyrer, og bruke data for å gjøre læringsforbedringer. Menneskelige ressurser, utvikling og lederkurs kan også dekkes som en del av læreplanen. Klasser fokuserer ofte på utdanning og utvikling som de relaterer til kjønn, rase, religiøse og økonomiske forskjeller.

Nyutdannede lærer vanligvis avanserte planleggingsferdigheter og evnen til å gjennomføre langsiktige, komplekse strategier. De kan også lære gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner, og få evnen til å kritisk analysere viktige problemer som påvirker flere parter med varierte bakgrunner.

Graduate grad kostnader kan variere avhengig av universitetet, dens beliggenhet, og hvordan kursene er levert. Avgifter kan betales over ulike tidsperioder avhengig av om studenten fullfører klasser på heltid eller deltidsplan.

En mastergrad i utdanningspolitikken kan føre til en givende karriere som positivt påvirker studentene og deres pedagogiske utvikling. Nyutdannede kan bli programdirektører, institusjonsfremmende administratorer, eller lærer spesialister på individuelle skoler eller for skoledistrikt. De kan ta stillinger som senioranalytikere, utdanningsforbindelser eller uavhengige entreprenører for policy tenktanker, regionale eller føderale offentlige etater, offentlig-private partnerskap eller private organisasjoner med fokus på å gjøre forskjell i utdanning.

Personer som er forpliktet til å levere utmerket og rettferdig utdanning, kan vurdere mange muligheter for avanserte grader ved lokale institusjoner eller online fra universiteter i mange land over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.