Keystone logo

122 Master Programmer i Pedagogikk Utdanningsteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Utdanningsteknologi
Studieretninger
  • Pedagogikk (122)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Utdanningsteknologi

I dag 's digitale verden, har teknologien blitt en kraftig klasserommet verktøy. Med en Master i digital teknologi, nyutdannede er forberedt på å designe og implementere innovative læringsmodeller i sine skoler eller arbeidsplass. Med online programmer tilgjengelig, selv travle lærere og fagfolk kan tjene en master 's grad.

Hva er en Master i digital teknologi? En master 's grad i digital teknologi forbereder lærere og spesialister til å lede online og digital læring i klasserom og bedrifter rundt om i verden. Med fokus på aktuelle saker, ledelse og læring teknologier, gjør at studiet å skape samarbeidslæringsmiljøer.

En Master i digital teknologi hjelper studentene utvikle både klasseledelse og tekniske ferdigheter som trengs for å lykkes i en stadig utvikling digitale verden.Sammen med en sterk pedagogisk grunnlag, disse ferdighetene sikre at kandidatene er posisjonert for å utnytte pedagogisk teknologi for å opprette og lede integrerte læringsmodeller.

Fordi grader i pedagogisk og digital teknologi tilbys i hele verden, kan kostnadene variere mye fra program til program. Kontakt skolene direkte å utforske både kostnadene og fordelene ved en Master i digital teknologi.

Med en Master i digital teknologi, kandidater er klar til å lykkes i utdanning eller karriere for sine valg. Fra kollegiale nivå til elementær klasserommet, lærere med en master 's grad i digital teknologi er i høy etterspørsel. For forretningsfolk, gir muligheten til å skape innovative læringsmoduler og opplæringsprogrammer dem et konkurransefortrinn i den teknologisk avanserte arbeidsplassen.Enten du forfølge et program på heltid eller tilpasse et virtuelt program rundt din travle timeplan, kan de tekniske og ledelse ferdigheter du få med denne graden forberede deg for de nye kravene til digital læring.

Fullført en Master i digital teknologi kan ta så lite som ett års fulltidsstudium. For å arbeide fagfolk som ønsker å fullføre en grad uten å forlate sin karriere, mange programmer tilbyr deltid og online alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.