Keystone logo

22 Master Programmer i Ledelse Utviklingsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Utviklingsledelse
Studieretninger
 • Ledelse (22)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Utviklingsledelse

  Etter ferdigstillelse av en bachelorgrad, er det en mastergrad som er ideell for høyere opplæring og opplæring på et bestemt felt. Mange karriere og overordnede stillinger krever fullføring av en mastergrad.

  Studenter interessert i sosialpolitikk kan lure på hva som er en Master i utviklingsledelse. Denne graden forbereder nyutdannede til å lede organisasjoner og institusjoner innen utvikling og offentlig politikk. Studietemaer kan omfatte finansiering og forskning, prosjektplanlegging, menneskelige ressurser, bærekraft, internasjonal økonomi og lederskap. Mange kurs inkluderer også grunnleggende instruksjon om operasjonell teori om hvordan utviklingsarbeid lykkes i bredere globale sammenhenger. Noen programmer har forutsetningskurser som må fylles ut for å sikre denne grunnleggende kunnskapen.

  Graduate programmer i utviklingsledelse gir mange praktiske ferdigheter til studenter. En hovedfag er evnen til å analysere og kritisk vurdere sosial og økonomisk politikk. Andre ferdigheter inkluderer forskning, ledelse og ledelsesstrategier.

  Slike programmer tar vanligvis minst 12 måneder å fullføre, og noen spenner over løpet av to år. Noen universiteter tilbyr masterstudier i utviklingsledelse på deltid.

  En Master i utviklingsledelse kan føre til karriere med en rekke institusjoner. Nyutdannede kan finne jobber som rådgivere, konsulenter eller mikrofinansieringseksperter, for eksempel å jobbe med offentlige, private og ikke-for-profit-byråer. Disse kan omfatte banker, regjeringer, internasjonale organer som FN eller Verdensbanken, frivillige organisasjoner, sosiale entreprenørorganisasjoner, religiøse misjonærer og lignende. Ved å bruke teori og praksis jobber utviklingsforvaltere for å oppnå bærekraftig suksess når det gjelder å gjennomføre offentlig politikk og sosiale tiltak for å forbedre trivsel for mennesker og planeten. Mange masterprogrammer inkluderer nettverk og karrierebygging som en del av læreplanen, slik at elevene har god tilknytning til å sikre sysselsetting etter ferdigstillelse.

  Med den internasjonale rollen til denne graden, tilbys programmer over hele verden. Noen kan være tilgjengelige som nettbaserte kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.