Keystone logo

7 Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Verdenshistorie 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Historie
  • Verdenshistorie
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Verdenshistorie

For å forfølge en mastergrad, må man allerede ha en lavere grad. Et mastergradsprogram er en måte for studenter å fremme sin kunnskap om et valgt studieområde og for å utvide sine karrieremuligheter.

Hva er en mester i verdenshistorie? En master i dette studiet tar vanligvis to år å fullføre og består av en utdanning i postkolonial historie, politikk, global sosialhistorie og / eller kulturhistorie. En person som driver en grad på dette feltet kan få en dypere forståelse av religion, folk, ideer og gjenstander, samt å utforske hvordan hver av disse konseptene virker sammen med hverandre. Kursene kan legge stor vekt på rollen som makt, religion, følelser og sosiale relasjoner i hver kultur.

En kandidat med en grad i verdenshistorien kan utvikle mange verdifulle ferdigheter og egenskaper, inkludert evnen til å gi informerte konklusjoner basert på en dyp forståelse av et forsket emne. Studentene i dette feltet har en tendens til å være mer kritiske for informasjon gitt til dem, men mer medfølende og forståelse for andre. Hver av disse egenskapene kan tjene enkeltpersoner godt i alle aspekter av livet.

Kostnaden for en mastergrad varierer betydelig og henger på en rekke faktorer. Hvor studentene bor, enten de tar kursene sine online eller i klasserommet og hvor lenge er varigheten av et program, kan påvirke sluttprisen.

Nyutdannede fra dette feltet har en tendens til å finne at de har det bra ved å sette opp egen forskning som doktorand. Men de som ikke ønsker å fortsette å gå i skole, kan også finne suksess hos forskningsinstitusjoner som forskere, akademiske institusjoner som lærere og professorer, museer som arveksperter og myndigheter som diplomater. Personer kan også kvalifisere for karriere i journalistikk, skriving og markedsføring.

Mange universiteter har et mastergradsprogram i global historie, med et nummer som tilbyr nettkurs for enkelhet og bekvemmelighet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.