Keystone logo

4 Master Programmer i Menneskerettsstudier Litteratur Verdenslitteratur 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Litteratur
  • Verdenslitteratur
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Master Programmer i Menneskerettsstudier Litteratur Verdenslitteratur

En mastergrad er en kvalitet to-årig program som gir deg den opplæringen du trenger for å gå videre med din profesjonelle karriere. Dette hjelper deg å ta bachelorgrad til neste nivå og bør åpne opp dørene til andre jobbmuligheter.

Du kan spørre, hva er en Master i verden litteratur? Innen to år, bør dette programmet dekke alt relatert til verdenslitteraturen i en grundig måte. Det gir deg et høyere utdanningsnivå og nye karriere alternativer også. Du kan fokusere på kurs som mesterverk av europeisk litteratur, mesterverk av litterær kritikk, kulturstudier, Midtøsten litteratur og kultur, asiatisk litteratur, kvinner i verdenslitteraturen, og avansert disiplinære studier.

I dette programmet, vil du lære alt om litteratur og kulturer fra fortiden, utvide dine kunnskaper når det kommer til historien av verden.Du vil sannsynligvis nødt til å lære et annet språk i tillegg, noe som understreker troen på at språk og litteratur henger sammen. Du vil lære å sette pris på de kulturer av andre mennesker i verden i dag.

Mastergrader er ikke så dyrt som å tjene en bachelor-grad, hovedsakelig fordi programmene er kortere i varighet. Kostnaden for de to årene vil avhenge av hva skolen du går på og i hvilket land.

Mens mange kanskje tror karrieremuligheter for verdenslitteraturen er begrenset, dette er ikke nødvendigvis tilfelle. Det er faktisk mange ting du kan gjøre med denne graden. Du kan velge mellom fotografering, kunstner, litterære agent, Internet spesialist, konsulent, advokat, analytiker, reklame konto executive, samfunnet arrangør, teatralsk skuespiller eller manager, forlegger, redaktør, journalist, manusforfatter, psykolog, radio produsent, TV-reporteren, menneskelige ressurser spesialist, bibliotekar, professor, medisinsk skole, eller saksbehandler.Forskning hver enkelt og finne ut hvilken jobb vil passe deg best.

Hvis du har mulighet, bør du dra nytte av å få din mastergrad. Du kan ta kurs på nettet hvis du må, eller du kan velge i klassen alternativet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.