Keystone logo

47 Master Programmer i Pedagogikk Videregående utdanning 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Pedagogikk
 • Videregående utdanning
Studieretninger
 • Pedagogikk (47)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Pedagogikk Videregående utdanning

  Master 's grader og deres tilsvarende lisenser kan være nødvendig for visse karrierer. De kan også være inngangsporten mellom grunn- og doktorgradsstudier.

  Hva er en master i videregående opplæring? Disse programmene er oftest designet for å forberede potensielle lærere til å instruere studenter i post-elementære karakterer. Dette innebærer typisk å fullføre emner i en spesialisering, for eksempel kunst, musikk, matematikk, humaniora eller naturvitenskap, og utvikle kunnskap i hele spekteret av emner utforsket under videregående opplæring. Kurs i etikk, pedagogisk teori, sosiologi og vurderingsvitenskap er også vanligvis en del av denne mastergraden. Studentene bør forvente å tilbringe et sted mellom to og fire år før de får en mastergrad i videregående opplæring.

  Mange institusjoner tilbyr forberedelser til lisenseksamen av en bestemt jurisdiksjon, og noen inntar selv slike kurs i programmet.I tillegg til lisensforberedelse, søker disse programmene ofte å gi sine kandidater med de ferdigheter og kunnskaper som kreves for å lykkes som lærer, som effektiv leseplanlegging og nøyaktig studentevaluering.

  Se til opptaksavdelingen til din valgte institusjon for et nøyaktig og oppdatert estimat av studiekostnadene. Dette er ofte den mest pålitelige kilden til slik informasjon.

  Hovedmålet for de fleste deltakere i en videregående opplærings masterprogram er å bli lærer. I de fleste jurisdiksjoner krever denne stillingen en omfattende prosess med utdanning, praktik og lisensavtale før kandidater vurderes for en fast stilling. Det er noen ganger en ventetid før en lærer blir tenured gjennom styrets gjennomgang og godkjenning. Lærerne er vanligvis ansvarlige for å utvikle og skape unikt klassearbeid basert på pedagogisk teori og institusjonelle læringsmål.De er også ofte holdt for å ta hensyn til studenters suksess under veiledning. Lærere har en tendens til å delta i aktiviteter i tillegg til ledende klasserom, for eksempel rådgivning av studentklubber eller coaching atletiske lag.

  Det rette videregående opplæringsprogrammet er sannsynligvis der ute og venter på deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.