Keystone logo

16 Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Vinindustri 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studiet av mat og drikke
  • Mat- og drikkevarevirksomhet
  • Vinindustri
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Vinindustri

En mastergrad er en akademisk grad gitt av høyskoler og universiteter Ved fullføring av studier som viser mestring av en profesjonell praksis område eller en bestemt fagområde. Dette grad krever høyere nivå ferdigheter i analyse, kritisk evaluering, faglig program, og kritisk tenkning. Graden er vanligvis gitt i humaniora, samfunnsfag, kunst, sykepleie, teologi, filosofi, eller museumsstudier.

Hva er en Master i Wine Business? En Master i Wine Forretnings utforsker de kunnskaper, ferdigheter og strategier for å oppnå resultater i den globale vinindustrien. Studenter studerer vin markedsutvikling for innenlands og global handel, og bli godt bevandret og opplært i vin produksjon og salg. Målet med denne graden er å trene studentene til å bli dyktigere vin forretningsfolk.Faget kan omfatte temaer knyttet til internasjonal vin økonomi, vinindustrien, logistikk og innkjøp, forhandlinger, ønologi og vinsmaking.

Nyutdannede med en Master i Wine Forretnings få innsikt i forretningsområder som merkevarestrategi, fusjoner og oppkjøp, forbrukeratferd, media, PR, utenlandske markedsutvikling og ledelse. Fordi vinindustrien har et verdensomspennende rekkevidde, akademikere har en sterk bevissthet om internasjonale relasjoner og business. De også utvikle sterke kommunikasjonsferdigheter som tillater dem å dele og lære deres vin kunnskap til andre.

Kostnaden for en mastergrad varierer, avhengig av utdanningsinstitusjonen, den studielandet, og tid og enheter som kreves for programmet. Hvis du vil vite mer, kan du kontakte inntakskontoret og spørre om studiet og sine kostnader.

Karrieremuligheter i vin virksomhet er sterke og lønn er bra.Noen mulige yrker knyttet til denne graden omfatter regional eksport, produktsjef, markedssjef, informasjonssjef, vin regissør, og handel manager.

Dra nytte av de pedagogiske mulighetene som nettet, uansett hvor du bor. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.