Keystone logo

65 Master Programmer i Vitenskapsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Generelle studier
  • Vitenskapsstudier
Studieretninger
  • Generelle studier (65)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Vitenskapsstudier

Personer som ønsker å fremme sin utdanning utover baccalaureat nivå kan velge å forfølge en mastergrad. En mastergrad er en forutsetning for doktorgradsstudier og kreves ofte for høyere nivåstillinger, kampanjer eller løft.

Hva er en Master i Science Studies? Denne typen grad gir vanligvis studentene mulighet til å velge kurs som samsvarer med deres personlige interesser og karrieremål. Programmer har ofte kurs som fokuserer på en rekke vitenskapelige disipliner, som psykologi, jordfag, ingeniørfag, kjemi, biologi, datavitenskap og fysikk. Fremtidsstudenter kan finne denne typen grad programmet tiltalende fordi det pleier å være mindre forskningsintensiv enn andre master of science gradbaner. De fleste av disse studiene kan fullføres om to til tre år.

Ved å skaffe seg en mastergrad i naturvitenskapsstudier kan studentene skaffe seg ferdigheter som holder både personlig og profesjonell, og gir høyere lønn, bedre arbeidsforhold og flere muligheter. I tillegg til å utvikle analytiske forskningsferdigheter, forbedrer elevene sine mellommenneskelige kommunikasjonsferdigheter og evne til å organisere og prioritere oppgaver.

Kostnaden for å forfølge en mastergradsstudium er forskjellig på hver institusjon. Studentene kan sjekke kostnader ved å kontakte adgangskontorer på individuelle skoler.

Arbeidsmarkedet for karriere innen vitenskapsrelaterte felt kan være svært konkurransedyktig. Å tjene en Master i Science Studies grad kan gi søkere en fordel over de uten avanserte grader. Nyutdannede kan være kvalifisert til å fylle stillinger som dataanalytikere, elektroingeniører, programvareutviklere, prosjektledere, konsulenter eller policyanalytikere. Nyutdannede kan også velge å gå inn i akademia og bli biologiske forskere eller laboratoriedirektører.

Høyskoler og universiteter over hele verden tilbyr vanligvis Master of Science Studies programmer, og online alternativer kan være tilgjengelige. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.