Keystone logo

13 Master Programmer i Pedagogikk Voksenpedagogikk 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Pedagogikk
 • Voksenpedagogikk
Studieretninger
 • Pedagogikk (13)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Pedagogikk Voksenpedagogikk

  Studenter som ønsker å forfølge sine studier etter å ha fått bachelorgrad, kan registrere seg i et masterstudium. Et mastergradsprogram har til hensikt å gi høyt undervisning fra eksperter og lærde til studenten, noe som resulterer i beherskelse av et fagområde.

  Hva er en mastergrad i voksenopplæring? Dette programmet dekker typisk det store feltet for å utdanne voksne på alle nivåer. Klassearbeid, seminarer, forelesninger, forskning og feltarbeid kan utnyttes for å øke studentens kunnskap om læringsinstitusjoner og de ulike evner hos voksne studenter. Spesialiseringer innen denne mastergrad kan omfatte leseferdighet, samfunnsutvikling og industriell opplæring og utvikling. Vurdering av læringsmiljøer og institusjoner med det formål å forbedre dem er ofte en del av dette programmet.

  Blant de mest verdifulle fordelene med dette programmet er utviklingen av kritiske tenkning ferdigheter på alle områder av livet. I fagområdene oppnår kandidater ofte mellommenneskelige ferdigheter, og de kan utvikle kunnskapen til å skape operative læreplaner, som begge gir muligheter for flere jobbmuligheter og høyere lønn.

  Kostnaden for dette programmet er avhengig av en rekke faktorer: hvor programmet ligger, om det er en online eller en murstein og murbruk, og hvor mye økonomisk hjelp er tilgjengelig. Studentene skal sammenligne og kontrast fordelene og ulemperne ved alle muligheter.

  Nyutdannede fra en mastergrad i voksenopplæring er ofte etterspurt over spekteret av utdanningskarrierer. Stillinger i utdanning som lærere, administratorer og ledere er vanligvis nødvendig i nesten alle land i verden. Det er også mulighet til å jobbe som foreleser eller lærer for bedrifter, hvor det er viktig å gi kritisk informasjon til ansatte. Området for veiledning av voksne i alle fagområder er også et rikt område for kandidater.

  En mastergrad i voksenopplæring er et populært felt og kan tilbys gjennom mange universiteter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.