Keystone logo

17 Master Programmer i Biovitenskap Zoologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biovitenskap
  • Zoologi
Studieretninger
  • Biovitenskap (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Biovitenskap Zoologi

En mastergrad er en avansert grad som er forfulgt etter eksamen fra et universitet. Det er en måte å skille elevene fra sine jevnaldrende som kan ha tilsvarende kompetanse, men bare har en lavere utdanning. En Master i Zoologi / Animal Sciences fokuserer på alt som har med dyr og forbereder studentene for en rekke karrieremuligheter.

Hva er en Master i Zoologi / Animal Sciences? Denne graden er et godt valg for de som bryr seg om helse og funksjon av alle typer dyr. Typiske programmer inkluderer kurs i profilområder som for eksempel dyr for ledsager og idrett, husdyr, dyr oppførsel, bolig og velferd, dyr og ernæring, dyrehelse og medisin, og dyre genetikk og avl. De fleste av programmene vil jobbe med hunder, katter, hester, storfekjøtt og meieri storfe, sau, gris, rein, fjærfe, og geiter, selv om enkelte kurs kan fokusere på andre arter.

Tjene en Master i Zoologi / Animal Sciences er gunstig i en rekke måter. Det gir kandidatene et konkurransefortrinn og forbedrer deres inntjeningspotensialet. Det gir dem også med både faglige og personlige ferdigheter som kan brukes i hele sitt liv, som for eksempel å analysere og løse problemer og vurderer behovene til både dyr og samfunn.

Det er mange internasjonale universiteter som tilbyr muligheten til å tjene en Master i Zoologi / Animal Sciences. Fordi hvert program varierer i varighet og spesifikke kurs, kostnadene varierer også. Når du innskrenke søket, ringe skolen direkte for å finne ut hva kostnadene er involvert.

Det er mange yrker som er tilgjengelige for de med en Master i Zoologi / Animal Sciences. Nyutdannede er forberedt på en karriere i forskning på mange områder. De kan også arbeide i evalueringen, konsulentvirksomhet, produktutvikling, undervisning og journalistikk.

Hvis tjene en grad på nettet, er å foretrekke, sjekk med din skole for å se hva som tilbys. Mange programmer tilby ekstern læring for alle eller noen av kursene. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.