Keystone logo

13 MSc Programmer i Administrasjonsstudier 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Administrasjon
 • Administrasjonsstudier
Studieretninger
 • Administrasjon (13)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  MSc Programmer i Administrasjonsstudier

  En Master of Science gir studenter som har fullført sine bachelor karrierer sjansen til å videreutvikle sin utdanning og mastergrad ferdigheter nyttig i sitt valgte felt. Dette studiet bygger et fundament av erfaring som går utover teoretisk læring for å etablere et virkelig beundringsverdig ferdighetssett.

  Hva er en MSc i Administrasjon? Dette er et studieprogram som lærer elevene mer om det indre arbeidet og hvordan bedrifter verden rundt jobber sammen for å holde det moderne markedet flytende. Mens du tar kurs som matematiske ligninger i økonomi, forretningslov og statistikk, kan elevene lære å fungere som en effektiv administrator på en rekke felt, inkludert men ikke begrenset til sportsledelse, anvendt kommunikasjon, strafferettslig, miljøledelse eller prosjekt ledelse.

  Tidshåndtering, datainnsamling og organisering, og budsjettering er alle ferdigheter studenten kan få. De kan ikke bare gi nyutdannede et løft i sitt karrierefelt, men også tjene til å gjøre hverdagen generelt enklere.

  Som det er tilfelle med mest gradskurs, varierer kostnaden ved å skaffe en MSc av denne typen mellom forskjellige land og skoler. Derfor er det alltid i studentens beste å gjøre forskning før du forplikter deg til en bestemt institusjon. Denne kurs kan ta alt fra seks måneder til to år for å fullføre, så planlegging fremover er kritisk.

  En MSc i administrasjon har en tendens til å være en allsidig grad og kan tillate kandidater å velge mellom et dusin bransjer når de går inn i deres nye karriere. Byansvarlig, ordfører, programleder, programanalytiker, utviklingsdirektør og administrerende direktør er bare noen av de mulighetene som kan bli tilgjengelige ved gjennomføringen av dette studiet. Andre, mindre kjente muligheter kan omfatte boligspesialist, forskningsassistent eller byplanlegger.

  Fremtidsstudenter kan sjekke ut en rekke tilgjengelige kurs og kan få tilgang til læringsmuligheter på nettet, lokalt eller internasjonalt.Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet