Keystone logo

50 MSc Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftige økonomistudier Bærekraftig forvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Bærekraftighetsstudier
  • Bærekraftige økonomistudier
  • Bærekraftig forvaltning
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (50)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftige økonomistudier Bærekraftig forvaltning

Studenter som velger å melde deg på en Master of Science (MSc) i bærekraftig forvaltning er interessert i å skaffe de nødvendige ferdigheter til å holde lederstillinger i en økonomi som blir mer regulert med hensyn til vern av jordens ressurser. Studentene blir utsatt for områder så forskjellige som politikk, forvaltning, regelverk og miljøetikk.

Potensielle studenter nye til dette området av studien kan undres: Hva er en MSc in Sustainable Management? Enkelt sagt, er en mastergrad i bærekraftig forvaltning en tverrfaglig grad som vil forberede studenten til å løse utfordringene med å håndtere jordens ressurser klokt. For å oppnå dette målet, må studenten til å forstå sammenhengen mellom dagens regelverk, det politiske miljøet, nøyaktige metoder for å måle jordens ressurser og teknologier som kan bidra til å administrere og redusere miljøspørsmål.

Fordelene med å skaffe en avansert grad i dette feltet er mange. Bærekraftig forvaltning av ressurser er en av de viktigste spørsmålene verden står overfor. Nyutdannede vil finne sine ferdigheter i etterspørselen etter industri, myndigheter og i utdanning.

Kostnader forbundet med å skaffe en mastergrad i bærekraftig forvaltning er allment variabel avhengig av valgt universitet, boformer, lengden på programmet, om studenten skal delta på heltid eller deltid, og om studenten deltar på campus eller ta online klasser. Forskning alternativene nøye for å velge den skolen som passer best til dine mål.

Studenter som velger å forfølge et program i dette dynamiske feltet vil ha mange karrieremuligheter. Ferdighetene som tilbys av denne graden vil forberede dem for de utfordringene de vil møte i felten.Ved å forstå sammenhengen av dette komplekse feltet, vil nyutdannede være forberedt på å ta kontakt, arbeid i utdanning, arbeide innenfor offentlige etater eller arbeid i det private næringsliv. Dette karrierevei gir en mulighet til å gjøre viktig arbeid mens gir trivsel.

Det er mange universiteter over hele verden som tilbyr dette studiet. I tillegg til campus studier, er det online muligheter også. Den elektroniske programmene kan være en god løsning for studenter som er for tiden ansatt eller som trenger en fleksibel timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.