Keystone logo

112 MSc Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftige økonomistudier 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Bærekraftighetsstudier
  • Bærekraftige økonomistudier
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (112)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftige økonomistudier

Studerer for en MSc-grad i et hvilket som helst felt betyr å starte en reise for å oppnå en høy grad av dyktighet og en dyp kunnskap om dette feltet. Mastergrader som følger denne studieplanen, er utformet slik at fagfolk kan utvikle nøkkelbaserte kunnskaper knyttet til karriere eller fagområder.

Hva er en MSc i bærekraftig økonomi? Det er et studieprogram designet for å bruke en rekke metoder for vitenskapelig undersøkelse for å vurdere hvordan ulike økonomiske politikker og systemer fungerer, ut fra det synspunkt at miljømessig bærekraft og økonomisk vekst er uløselig knyttet på lang sikt. Programmer inkluderer studier i langsiktig miljø- og økonomisk planlegging, samt teorier bak grønn innovasjon som en økonomisk stimulans.

Studenter som forfølger bærekraftige økonomiske studier grader opp analytiske resonnement ferdigheter som tjener dem godt i en rekke karrierer. De får også de kvantitative argumentasjonskunnskapene som trengs for å forstå hvordan man bygger nye modeller for analyse, og de skjerper sine kommunikasjonsevner, og beriker alle aspekter av deres personlige og profesjonelle presentasjon.

Denne graden har kostnader som varierer mye, vanligvis fordi undervisningsgraden varierer så mye fra skole til skole. Hjemlandet på universitetet i spørsmålet påvirker ofte undervisningen, samt levekostnadene dersom studentene velger å delta i bostadsprogrammer.

Personer som uteksaminerer seg fra bærekraftig økonomiske studier, finner karrierer innen mange områder knyttet til investering og økonomisk utvikling. Dette betyr at de jobber som finansielle planleggere og rådgivere for investorer som ønsker å oppmuntre til innovasjon på dette området. Det betyr også at de jobber som konsulenter, og hjelper disse prosjektene å utvikle seg på måter som fører til deres langsiktige suksess. Mange finner også en stilling innen by eller nasjonalt regjeringskontor, som tjenestemenn innen ulike miljøavdelinger på lokalt og nasjonalt nivå.

For å finne programmet som passer deg, behold alternativene dine åpne. Sjekk ut elektroniske programmer, samt lokale og internasjonale skoler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.