Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 34 MSc i Bankvirksomhet 2023

34 MSc Programmer i Bankvirksomhet 2023

Oversikt

Sjansen til å tjene en mastergrad i administrasjon er en flott mulighet for studenter som ønsker å forfølge karrierer som har en innvirkning. Denne avanserte grad er for de som liker de utfordringene komplekse ledelse problemer, som ønsker å spille en aktiv rolle i internasjonal virksomhet, og som håper å ha en hånd i å forme fremtiden.

En mastergrad i administrasjon gir kandidater med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å møte de raske endringene i verden av administrasjonen, for hvilken som helst område av spesialitet studenter velger. De nødvendige kursene varierer etter område av spesialitet. For en grad som Master i Health Systems og administrasjon, kan kursene omfatter dataanalyse, gjennombrudd tenkning, helse systemer politikk og lovgivning, og tjenesten lederskap.Et program som International Master i Business Administration vil omfatte kurs som strategisk ledelse, samfunnsansvar og etikk, og internasjonale erfaringer. Kursene er ofte delt inn i kategorier som for eksempel materielle kurs, metodekurs, avanserte forskningsseminarer, og avhandling forberedelse.

Gjennomføring av denne avanserte grad resulterer ofte i den viktige utviklingen av lederegenskaper, spesielt i forretningssituasjoner som vil finne sted etter endt utdanning. En annen viktig fordel er utvikling av et forretningssamarbeid nettverk. Disse nettverkene er nyttige ressurser etter endt utdanning. Med riktig grad, vil graduate har tilgang til mange prestisjefylte selskaper, bedre jobbposisjoner og komfortabelt høye lønninger.

Kostnaden for å delta i en mastergrad i administrasjon kan variere fra en skole til en annen.Kostnaden for undervisning, rekvisita og andre relaterte utgifter vil også variere fra ett land til et annet.

Den karrieremuligheter tilgjengelig for nyutdannede fra programmet inkluderer administrator stillinger i sykehus til store selskaper, klinikksjefer og konsulenter, human resource management stillinger, økonomi, internasjonale økonomiske relasjoner, og mange andre deler av næringslivet.

&nbsp

For å få tilgang til disse forretningsmuligheter, må du finne riktig program. Med vår omfattende database, vil du ha tilgang til beskrivelser av programmene som tilbys av universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Økonomistudier
  • Bankvirksomhet
Studieretninger
  • Økonomistudier (34)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat