Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 MSc i Bedriftsøkonomi 2023

8 MSc Programmer i Bedriftsøkonomi 2023

Oversikt

En Master of Science (MSc) er ofte den neste utdanningstrinn etter å ha fullført en Bachelor of Science (BSc). Dette post-graduate grad kan gjennomføres i ett eller to år og gir nyutdannede praktiske ferdigheter og teoretisk kunnskap til å lykkes i sine utvalgte felt.

Hva er en Master i Business Economics? Denne mastergraden fokuserer på å utdype studentenes forståelse av økonomisk teori og praktisk anvendelse i et bedriftsmiljø. Arbeids kan omfatte klassene i mikroøkonomi, makroøkonomi, statistikk, strategisk ledelse, næringsliv og økonometri. På slutten av programmet, kan studentene bli bedt om å fullføre en praktisk forskning papir eller et prosjekt på et bestemt emne relatert til informasjonen studert gjennom hele kurset. Mange institusjoner tilbyr også muligheten til å delta i praksisplasser å få praktisk erfaring.

Nyutdannede tjene en Master of Science in Business Economics er på en stor konkurransefordel på grunn av sin inngående forståelse av økonomisk teori og hvordan du kan bruke den til en rekke forretningsfunksjoner. De får også sterke analytiske evner og skjerpe sin forskning ferdigheter.

Kostnaden for undervisning avhenger av varigheten av programmet, utdanningsinstitusjonen du studere i og landet hvor det er plassert. Det er derfor du bør kontakte institusjonens inntaksavdelingen direkte for å diskutere undervisning og avgifter.

Med en mastergrad i økonomi, kandidater er i stand til å arbeide i en rekke stillinger i finansnæringen inkludert som økonom, konsulent eller finansanalytiker. De har muligheten til å jobbe for Fortune 500-selskaper eller små boutique bedrifter. Det er enda mulighet til å starte en privat konsulentselskap eller jobber som freelance økonomisk konsulent for ulike virksomheter.De fleste institusjoner tilbyr hjelp i landing første jobb etter endt utdanning.

Med en rekke programmer tilgjengelig, kan du velge å studere på heltid eller deltid. Mange skoler har selv begynt å tilby grader på nettet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Forretningsstudier
  • Forretning
  • Bedriftsøkonomi
Studieretninger
  • Forretningsstudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat