Keystone logo

5 MSc Programmer i Beregningsorientert finans 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Beregningsorientert finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Beregningsorientert finans

En mastergrad er en avansert akademisk prestasjon gitt til studenter som effektivt fullføre omtrent to år med strenge kurs i et gitt område. Master of Science, eller MSc, er en av de to mest vanlige master betegnelser; den andre er Master of Arts.

Akkurat det er en MSc i Computational Finance? Denne omfattende avansert grad programmet er ment for de med sterke utdanningsbakgrunn, og ideelt sett, eksisterende arbeidserfaring i vitenskap, informatikk, matematikk, økonomi, finans, engineering eller et beslektet felt. Studentene må regne med nærstudie av komplekse matematiske og vitenskapelige ligninger, samt en gjennomgang av kalkulus, lineær algebra og andre matematiske begreper. Ekstra oppmerksomhet er gitt i mange programmer til områder som statistikk og ledelse vitenskap.

Studenter som full oppgraderer fra en Master of Science i Computational Finance programmet er generelt utstyrt med et bredt sett av ferdigheter som er ekstremt verdsatt av dagens ledende globale selskaper. I tillegg til forbedret karrieremuligheter, akademikere ofte se en økning i inntektene som følge av deres avanserte grad.

Interesserte studenter bør forvente betydelig variasjon i undervisning kostnader for beregningsorientert finans mastergradsprogrammer. Undervisning generelt varierer basert på faktorer som den geografiske regionen gjennom som programmet tilbys i tillegg til prestisje og popularitet av selve programmet.

Computational finans master holdere går på å anta et bredt utvalg av stillinger innenfor finanssektoren. Mange nyutdannede av disse programmene er rekruttert av topp globale selskaper. Andre etablere karrierer knyttet til handel, finansanalyse og risikostyring, blant andre relaterte områder.Andre velger å arbeide i høyere utdanning, eller for å gå tilbake til skolen for å ta doktorgrad.

De som er interessert i å forfølge en karriere innenfor den globale finansnæringen oppfordres til å gjennomgå mange beregnings finans mastergradsprogrammer tilgjengelig rundt om i verden ved hjelp av vår omfattende database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.