Keystone logo

20 MSc Programmer i Biovitenskap Biovitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Biovitenskap
 • Biovitenskap
Studieretninger
 • Biovitenskap (20)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MSc Programmer i Biovitenskap Biovitenskap

  En bachelorgrad gir kandidater bred dekning av et emne. De som ønsker mer grundig eksponering for feltet, velger ofte å forfølge en Master of Science. Etter å ha fullført bachelorstudier, bruker mange studenter mellom to og tre år for å tjene en MSc. Noen, men fullfører kurs på mindre eller mer tid.

  Hva er en MSc i biovitenskap? De som har interesse for biologi, ønsker ofte å lære mer om biovitenskap. Denne brede disiplinen omfatter mange aspekter av natur og biologi. Mens hvert program er annerledes, de fleste inkluderer generelle kurs om levende organismer og det naturlige miljøet. Studentene kan også ta kurs i beregningsfag, næring, vannteknologi og andre relaterte fag. Ofte jobber studentene tett med professorer, akademiske rådgivere eller pedagogiske komiteer for å skreddersy et bestemt studium basert på interessepunkter. De kan også gjennomføre omfattende forskning på et prosjekt som forberedelse til å skrive en pre-graduation, capstone-stil papir.

  Siden de som registrerer seg for en Master of Science i Life Sciences-programmet vanligvis utvikler kritisk tenkning, analytisk resonnement og prosjektplanlegging, er de ofte godt rustet til å lykkes i offentlig og privat sektor. Tidshåndtering, organisatorisk og rekordbygging ferdigheter de kan utvikle, hjelper også dem i deres private virksomheter.

  Den samlede kostnaden ved å delta på en MSc i Life Sciences-programmet, er vanligvis avhengig av en rekke faktorer, inkludert institusjonens beliggenhet og varigheten av læreplanen. Smarte studenter velger ofte å diskutere undervisning og avgifter med en opptaksbehandler før de bestemmer seg for matematikk.

  De som uteksaminert med en MSc i livsvitenskap kan finne lønnsomme ansettelser i flere forskjellige yrker. For det første velger kandidater ofte å jobbe i vitenskapelige laboratorier, og har jobbtitler som laboratorietekniker, laboratorieansvarlig eller anleggsdirektør. Andre som har en mastergrad bestemmer seg for å jobbe i næringslivet, arbeider som forsknings- og utviklingsledere eller ledere. Noen kan forfølge arbeid i nonprofit industrien som administrerende direktører, forskningsansvarlige, caseworkers, eller gi forfattere.

  Studenter ofte forfølge en Master of Science i Life Sciences grad i både konvensjonelle og online klasserom. For mer informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.