Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 44 MSc i Driftsadministrasjon 2023

44 MSc Programmer i Driftsadministrasjon 2023

Oversikt

Hvis du er ute etter å fremme karrieren din, så kan det være smart å satse på en Master i Science. Dette er en avansert grad som lar deg få spesialiserte ferdigheter som kreves i arbeidslivet. Avhengig av programmet, vil mengden av tid på skolen varierer. En mastergrad i Operations er en kortere avansert grad mulighet for interesserte studenter som ønsker å skaffe ytterligere ferdigheter i business, supply-chain management, logistikk, engineering og andre relaterte felt.

Hvis du lurer på, "Hva er en MSc i Operations Management?" Det er nyttig å utforske programmer tilgjengelig for potensielle studenter. De fleste av dem fokuserer på å lære elevene mer tekniske ferdigheter. Du vil lære operasjoner strategi, kvalitetsledelse, supply chain planlegging, design av operasjoner, og mer. Alle disse klassene forberede deg til å bli sterke ledere med selskaper på eksamen.For å søke om en Master i Operations Management program, kan det være spesifikke kvalifikasjoner du må møte. Det er viktig å undersøke de ulike skolene over hele verden fordi alle er forskjellig.

Etter at du forstår hva en MSc i Operations Management er, kan du undersøker fordelene med denne graden. En Master i Science er en fin måte å fremme karrieren din. En Operations Management program kan gi deg ferdigheter for å lykkes i næringslivet.

Kostnaden for å gå på skole for å få en mastergrad varierer avhengig av skole og program. Det finnes ulike alternativer for å vurdere over hele verden, og du bør ta kontakt med skolen av ditt valg for en mer nøyaktig beregning.

Nyutdannede med denne avanserte grad fortsette å jobbe i en rekke forskjellige jobber.De vanligste felt inkluderer IT, supply chain, kvalitetssikring, logistikk og produksjonsstyring. Enkelte kandidater også gå videre til å bli verdsatt konsulenter.

Hvis du ønsker å melde deg på en mastergrad i Operations Management programmet, er det viktig å finne programmet som passer best til dine behov. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Administrasjon
  • Logistikk
  • Driftsadministrasjon
Studieretninger
  • Administrasjon (44)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat