Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Økonomistudier
 • Finans
 • Finansløsninger
Studieretninger
 • Økonomistudier (17)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

17 MSc Programmer i Finansløsninger 2024

  MSc Programmer i Finansløsninger

  En Master of Science (MSc) i Financial Engineering er raskt blitt en ettertraktet program for de som ønsker å søke praktisk erfaring i informatikk og programmering med matematisk og økonomisk modellering. Det har vært mye spenning rundt programmet for sent, og de som tjener graden kan regne med en sikker fremtid i IT-feltet.

  Du lurer kanskje på, hva er en Master i Financial Engineering likevel? I et nøtteskall, tog programmet studentene til ingeniør fremtiden for finans ved å omforme økonomisk teori til moderne praksis. Studentene får grunnleggende kunnskap i økonomiske begreper og deretter armen ut i spesialiserte områder som corporate finance og markeder, risiko finans og beregningsorientert og algoritmisk finans. Til tross for navnet er ikke finansiell engineering tilhører ikke noen felt i tradisjonell ingeniør (for eksempel mekaniske eller sivile). Snarere er det unike til sin egen.

  Studenter som tjener en mastergrad i Financial Engineering dra nytte av et tverrfaglig felt som omfatter programmering, økonomisk teori, teknikk og matematikk. Dette tverrfaglige tilnærmingen gjør for et omfattende og godt avrundet ferdigheter sett, kanskje mer enn andre tilsvarende finansielle eller matematiske graduate-nivå programmer.

  Kostnadene for en hel MSc i Financial Engineering varierer betydelig med institusjon og plassering. Det er viktig å sjekke med en bestemt institusjon individuelt for å bestemme deres eksakte kurs og registreringsavgift.

  På grunn av den tverrfaglige tilnærmingen av programmet, studenter som tjener en mastergrad i Financial Engineering opplever at deres ferdigheter gjelder for en rekke ulike bransjer og offentlige virksomheter, slik som bank og corporate finance samt regjeringens økonomiske byråer.Nyutdannede av programmet blir sett på som eksperter i å skape lønnsomme og innovative spesialdesignede instrumenter i IT-bransjen, spesielt; som sådan, er dette feltet kjent for å rekruttere finansielle ingeniører-ofte, rett ut av gradsstudier.

  Det er mange institusjoner som tilbyr online MSc i Financial Engineering programmer. Disse typer programmer er et godt alternativ for studenter som har familier eller som er å jobbe enten deltid eller heltid. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.