Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 MSc i Grafikk 2023

2 MSc Programmer i Grafikk 2023

Oversikt

En MSc er en høyere grad som studentene kan velge å forfølge etter å ha fullført bachelorgrad. Forfølgelsen av en master i naturvitenskap gjør det mulig for studenter å videreutvikle sine ferdigheter til å utføre faglig på sine utvalgte felt når tiden kommer til å velge en karriere eller å gå videre i en eksisterende karrierevei.

Hva er en MSc i Printmaking? Studenter som søker en karriere innen publisering eller teknisk utskrift, velger ofte dette studiet for å lære om handlingsverktøyene og få mer erfaring med utskriftsmateriale av alle typer. Selv om studentene vanligvis forventes å fullføre kurs i det generelle grafiske designfeltet, kan de også velge kurs som er skreddersydd for karriereveien, for eksempel forretningsutskrift eller samarbeid med et forlag. Informasjonsteknologi, materialvitenskap, typografi, digital arkivering og bildebehandling er typiske kurs i dette programmets læreplan.

Som det er tilfelle med de fleste mastergradsprogrammer, er deltakerne vanligvis pålagt å mestre flere ferdigheter i løpet av læringserfaringen, inkludert kritisk tenkning, grafisk design og håndtering av en rekke forskjellige typer designprogramvare. Dette er ferdigheter som kan bidra til å styrke utdannetes liv utenfor jobben, så vel som innenfor fagområdet.

Fremtidsstudenter skal alltid utføre grundig forskning på undervisningspriser. Kostnadene til masterprogrammene varierer mellom forskjellige skoler og land, så det er verdt å sjekke ut en rekke alternativer.

Studenter som mester printmaking kan finne ut at et stort antall jobber åpnes for dem etter eksamen, både innenfor og utenfor kunstverdenen. Noen av de mer kunstnerisk tilbøyelige karriere som innehavere av denne Master of Science-graden kan bli akseptert, er blant annet kurator, utstiller kunstner, masterprinter eller skjermprinter. Andre mulige stillinger er samfunnskunstadministrator, museets medarbeider, prepress-design og print prototype tekniker.

For enkelhets skyld kan den travle kandidatstudenten velge å ta kurs lokalt, online eller til og med internasjonalt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Kunststudier
  • Brukskunst
  • Grafikk
Studieretninger
  • Kunststudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger