Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 61 MSc i Internasjonal bedriftsledelse 2023

61 MSc Programmer i Internasjonal bedriftsledelse 2023

Oversikt

Ofte tenkt på som et skritt under en PhD, har en mastergrad, eller Master of Science, er grad utformet for å gi øverste nivå studentene en solid basis i vitenskapelige prinsipper som er tungt basert på kritisk tenkning. De kan fokusere på kurs, forskning eller en blanding av de to.

Potensielle studenter forståelig nok finne seg selv som ønsker å svare på spørsmålet: «Hva er en mastergrad i International Business Management?" Dette fagområde er ideell for personer som allerede har en bakgrunn i internasjonale forretningsforhold, men håper å lede andre i å oppnå organisatoriske mål. Elevene lære å vurdere internasjonale forretningsmiljøer og tilegne seg ferdigheter som tillater dem å gjennomføre en politikk som bidra til å flytte bedrifter fremover, uavhengig av hvor de er basert på.

Ferdigheter lært mens du arbeider mot denne graden kan hjelpe elevene på mange måter. De kan hjelpe mennesker å oppnå et mål om å jobbe i en utøvende rolle i et firma som har avdelinger over hele verden.De som har tjent grad skal kunne hevde seg som verdige kandidater for å bistå bedrifter med forgreninger inn i globale markeder.

Kostnadene for å få en mastergrad i International Business Management varierer avhengig av universitetet, og hvor lenge kurset varer. Vanligvis kurs varierer fra ett til tre år for heltidsstudenter.

Karrieremuligheter for en person som har tjent en grad i International Business Management er variert og omfattende. Et individ kan velge å fokusere på et bestemt trenger et selskap har, for eksempel markedsføring eller økonomisk bistand. Mulige stillingstitler inkluderer International Finance Controller eller en internasjonal markedssjef. Han eller hun kan også finne en posisjon som gir råd om internasjonale fusjoner, handelsforbindelser og bedrifts etikette for bestemte steder over hele verden.

Klasser kan vanligvis tas på heltid eller deltid, og du kan finne at noen kurs for International Business Management grad er tilgjengelig gjennom fjernundervisning moduler. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
  • Internasjonal bedriftsledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (61)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat