Keystone logo

9 MSc Programmer i Internasjonal reiselivsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Internasjonal reiselivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Internasjonal reiselivsledelse

Masters programmer, for eksempel en Master of Science-grad, blir forfulgte en bachelorgrad, men før en doktorgrad. De fleste fagfelt for en MSc er relatert til enten naturfag eller matematikk, men kan også omfatte kunst eller humaniora ved enkelte universiteter. Dette grad tar vanligvis to år å fullføre.

Hva er en Master i International Hospitality Management? En mastergrad i International Hospitality Management gir studentene ferdigheter og tekniske kunnskaper som trengs for å lykkes i bransjen. Mange av kursene fokuserer på forretnings vitenskaper og teknikker for å hjelpe studentene bygge på sine lederegenskaper. Kursene tilbys ofte variere fra institusjon, men kan omfatte prosjektledelse, strategiske retninger, styring av risiko og usikkerhet, bærekraftig styringssystemer, utvikle ferdigheter for virksomheten lederskap og administrere sosiale medier.

En mastergrad i International Hospitality Management kan hjelpe elevene i deres karriereutvikling.Fordi dette programmet går i dybden i teknisk kunnskap knyttet til økonomi, næringsliv og drift, mange studenter nyte vellykkede karrierer som bedriftsledere.

Undervisningen for en mastergrad i International Hospitality Management kan variere sterkt fra en institusjon til den neste. Ofte avhenger kostnadene på plasseringen av skolen, hvor mange klasser du ta et semester, og om du tar klasser på nettet eller i person.

Når du har denne graden, hva karrierer vil du være forberedt på? Det avhenger delvis på din tidligere arbeidserfaring. Du kan nyte en karriere som en personalansvarlig, daglig hotel manager, leder for forretningsutvikling, hendelsesbehandling, rom divisjon manager eller hotellgjest koordinator. Vanligvis med en mastergrad, vil du være klar til å ta på seg en utøvende eller lederstilling. Dette grad kan også forberede deg til å ta doktorgradsnivå klasser.

Søker om denne typen program er enkelt.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.