Keystone logo

127 MSc Programmer i Naturvitenskap Kjemi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Naturvitenskap
  • Kjemi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (127)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Naturvitenskap Kjemi

Studenter som ønsker å satse på en mer spesialisert studium og bli mer konkurransedyktige i sine felt av sysselsetting kan velge å få en mastergrad i en science-feltet. Disse gradene kan oppnås etter undergraduate studier, og generelt ta to til tre år å fullføre. En Master of Science kan generelt være ferdig enten i klasserommet eller gjennom elektroniske undersøkelsen.

Spørsmålet om hva som er en mastergrad i kjemi kan besvares ved å forstå hvordan post-graduate naturfag er strukturert. Etterutdanning i kjemi er generelt forfulgt av studenter som har en lavere grad i samme felt. Imidlertid er en mastergrad i kjemi ofte mer spesialisert, slik at elevene til å forfølge en bestemt type eller område innen kjemi.

Mange topp forskning og undervisning stillinger krever studentene til å ha minst en mastergrad i kjemi for å bli vurdert.En mastergrad er også en inngangsport til alle andre typer post-graduate arbeid, blant annet en doktorgrad i feltet. I tillegg hovedfagsstudenter i kjemi har ofte tilgang til utstyr og anlegg som ikke er tilgjengelige for de som gjør lavere arbeid.

Kostnaden for en mastergrad i kjemi varierer mellom institusjoner. Disse gradene vanligvis tar omtrent to år å fullføre, slik at kostnaden for undervisning skal beregnes tilsvarende.

De fleste med en mastergrad i kjemi forfølge karrierer innen forskning, undervisning, laboratoriearbeid, eller medisin. Graden kan også være nyttig for noen ingeniører og folk som jobber i bransjen, samt personer som er interessert i visse områder av miljølære.

Søk om en mastergrad i kjemi online på en av de mange deltakende skoler.Studerer på nettet har en rekke fordeler for folk som bor langt fra deres foretrukne institusjoner og som foretrekker å studere på sin egen plan.

&nbsp

Mange institusjoner i USA og rundt om i verden tilbyr mastergrader i biologi. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.