Keystone logo

16 MSc Programmer i Kvalitetsstyring 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Ledelse
 • Kvalitetsstyring
Studieretninger
 • Ledelse (16)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MSc Programmer i Kvalitetsstyring

  Tjene en Master of Science (MSc) er en svært givende faglige mål som setter elevene opp til å arbeide som eksperter på sine fagfelt, som fører til en livslang karriere og muligheten for å oppnå en doktorgrad.

  En student kan velge å tjene en mastergrad i Quality Management, som er en grad som fokuserer på kvalitetssystemer, lederutvikling og kvalitetsforbedring. Felles utdanning omfatter å lære om internasjonal forretningsmiljøer, finans, håndtere mennesker, ytelse planlegging og skape bærekraftige systemadministrasjon. Studenter kan fokusere på en spesialitet de er opptatt av, som for eksempel mattrygghet og kvalitetsstyring eller analytisk vitenskap med forskning og kvalitetsstyring.

  Fordelene med å velge å tjene en mastergrad i Quality Management er varierte. Studentene vil sannsynligvis lære å effektivt håndtere miljøer, mennesker og situasjoner som samsvarer med deres valgte spesialfelt.Den avansert grad kan aktivere den enkelte til å avansere i en bedrifts omgivelser til å ta på seg mer ansvar og tjene mer penger.

  Det koster å tjene denne graden, noe som vanligvis tar tre år, varierer avhengig av valgt skole og spesifikt fokus. Studentene skal grundig forskning enhver institusjon for å sikre at programmet passer deres behov.

  Studenter som oppnår en mastergrad i Quality Management går på å arbeide i en rekke bransjer, inkludert energi, legemidler, mat service og veldedighet. De kan fungere som pålitelighet ledere, kvalitet revisorer, mat inspektører eller tekniske inspektører, blant mange andre alternativer. Nesten alle bransjer krever kvalitetssikring av noe slag, noe som betyr en elevs alternativene er tilnærmet uendelige.

  Et bredt spekter av universiteter tilbyr online og internasjonale muligheter for å tjene en mastergrad i Quality Management.Internett klasser tillate fleksibilitet for studenter som også jobber eller som ikke bor i nærheten av universitetet i sine valg. For å komme i gang med et program, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.