Keystone logo

1 MSc Programmer i Transport og logistikk Transport Lufttransportledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Transport og logistikk
  • Transport
  • Lufttransportledelse
Studieretninger
  • Transport og logistikk (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

MSc Programmer i Transport og logistikk Transport Lufttransportledelse

Transportdesign er et felt som fokuserer på å designe ulike transportsystemer, som biler, motorsykler, fly og båter. Du vil bruke dataprogramvare og modelleringsteknikker for å utvikle design som imøtekommer behovene til folk som bruker disse transportformene.

I dette studieområdet vil du lære om kjøretøydynamikk, ergonomi, materialvitenskap, ingeniørprinsipper, produksjonsprosesser og mer. Du vil også få praktisk erfaring gjennom praksisplasser eller prosjekter med industripartnere.

Fagfolk på dette feltet jobber ofte for bilfirmaer, flyprodusenter eller andre organisasjoner relatert til transport. Deres rolle innebærer å skape innovative design som er visuelt tiltalende og funksjonelle, samtidig som de sikrer at de oppfyller sikkerhetsforskrifter og industristandarder.

MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet.