18 Mat- og drikkevarevirksomhet MSc degrees found
- MSc
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Europa16
- Sør-Amerika1
18 Mat- og drikkevarevirksomhet MSc degrees found
Utvalgte
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Italia
MSc
Fulltid
15 måneder
Blandet
Engelsk
Utvalgte
Kedge Business School
Fast-track counseling
MSc Wine & Spirits Management
- Bordeaux, Frankrike
MSc
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
I vår spesialiserte Master of Science (MSc) jobber vi med noen av de mest kjente figurene i vin- og brennevinsindustrien for å sikre at pedagogikk går hånd i hånd med ekspertise, og at studentene våre er i stand til å tilpasse seg endringene i sektor. For å forme fremtidige vinledere, er vi forpliktet til fortreffelighet.
Utvalgte
Audencia Business School
Fast-track counseling
MSc i Food and Agribusiness Management
- Nantes, Frankrike
- São Paulo, Brasil
MSc
Fulltid
26 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
For fremtidige ledere som er lidenskapelig om mat og landbruk, gir Master of Science i mat og agribusiness management (FAM) programmet topp akademisk og praktisk forretningskunnskap for å bedre håndtere verdens matutfordringer på en ansvarlig og innovativ måte.
Utvalgte
ESCP Business School
MSc i internasjonal mat- og drikkehåndtering
- Paris, Frankrike
- Turin, Italia
MSc
Fulltid
15 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Programmet er åpent for alle som brenner for F & B-bransjen og som ønsker å jobbe i den fra et ledelsesperspektiv. Du trenger ikke å være en "spesialist" i F & B-sektoren for å bli tatt opp. Du vil ha muligheten til å styrke dine generelle lederegenskaper gjennom kurs som dekker markedsføring, økonomi, salg, HR-ledelse og forskjellige strategiområder.
Utvalgte
University of Padova
Master of Science i italiensk mat og vin
- Padua, Italia
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Mastergraden utforsker forståelse, ledelse, promotering og beskyttelse av matvarer med høy verdi. Det italienske matproduksjonssystemet fungerer som en modell for å identifisere de spesifikke elementene som skisserer den unike verdien av matprodukter, som er uløselig knyttet til sted (terroir) gjennom historiske, sosiale og kulturelle bånd.\nDenne bakgrunnen kobles sammen med den siste utviklingen innen teknologi, ernæring, mattrygghet, kosthold og helse, og sensorisk vitenskap, kjerneelementer i en økende internasjonal etterspørsel etter terroirrelatert mat med høy verdi.
Utvalgte
NEOMA Business School
MSc vin og gastronomi
- Reims, Frankrike
MSc
Fulltid
15 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
MSc Wine & Gastronomy er et fulltids mastergradsprogram undervist på engelsk som tilbyr en omfattende, flerdimensjonal tilnærming til den dynamiske sektoren for mat- og drikkemarkedsføring i hjertet av et av de mest kjente gastronomiske landene i verden.
Utvalgte
University College Dublin
Fast-track counseling
MSc Food Business Strategi
- Dublin, Irland
MSc
Fulltid
12 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
MSc i Food Business Strategy er skreddersydd for å gjenspeile den dynamiske, komplekse naturen til matproduksjons- og markedsføringssektoren. Med utgangspunkt i erfaringen og den globale suksessen til Irlands matindustri, bygger læreplanen på et sterkt grunnlag for ledelsesstrategi for å fokusere på de unike utfordringene og mulighetene i matsektoren.
Utvalgte
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
MSc i bærekraftig internasjonal vinturisme
- Écully, Frankrike
MSc
Fulltid
12 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Vårt kurs for bærekraftig internasjonal vinturisme vil tillate deg å skape omfattende, bærekraftige og uforglemmelige vinturismeopplevelser, og kombinere kunnskap om vin og drikke, turisme og fortreffelighet innen gjestfrihet. I programmet vil du lære hvordan du forvandler vingårder til turistdestinasjoner, viser frem deres arv samtidig som du minimerer deres miljøpåvirkning.
Utvalgte
Università Cattolica del Sacro Cuore
MSc i matforedling: innovasjon og tradisjon
- Cremona, Italia
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
M.Sc. i Food Processing vil gjøre studentene i stand til å generere nye matprodukter og modifisere eksisterende produkter og prosesser, samt implementere nye metoder for å forbedre matkvaliteten. Studentene skal tilegne seg ferdigheter om vitenskapelige og tekniske prinsipper innen forskning og utvikling. Likevel vil de være kvalifisert til å utarbeide og sende inn produktkostnader basert på anskaffelse av råvarer og produksjonsbudsjetter.
Utvalgte
University of Parma
Mastergrad i ingeniør for næringsmiddelindustrien
- Parma, Italia
MSc
Fulltid, Deltid
2 år
Blandet, På universitetsområdet
Engelsk
Denne mastergraden i maskinteknikk ble opprettet for å assimilere det beste sektorens særegenheter har å tilby, det vil si for næringsmiddelindustrien som forener aspekter av mange forskjellige disipliner.
Burgundy School of Business
MSc Wine Management
MSc
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Studer i hjertet av vår eksklusive School of Wine & Spirits Business, den første bygningen dedikert til undervisning, forskning og smaksprøver i verden. Denne Master of Science er et flaggskipsprogram opprettet av BSB i 2012, og siden den gang er det lagt ned en enorm mengde arbeid for å gi det beste innholdet, fakultetet og undervisningen. Vårt helhetlige program lar studentene få ledelse og økonomiske ferdigheter i alkoholindustrien sammen med grundig teoretisk og praktisk kunnskap om et internasjonalt forretningsmiljø.
Plumpton College
M.Sc. innen vindyrking og oenolgy
- Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
MSc
På universitetsområdet
Engelsk
MSc Viticulture and Oenology utstyrer studentene med en grundig, kritisk forståelse av vinavl og ønologi, en bevissthet om nåværende forskning og avansert stipend, og en evne til å bruke kunnskapen deres på komplekse beslutninger uforutsigbare omstendigheter.
University of Nottingham, Faculty of Science
MSc / PGDip i matproduksjonsledelse
- Nottingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
- Sutton Bonington, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
MSc
Fulltid, Deltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Denne spennende og utfordrende graden gir vitenskaps- og ingeniørutdannede teknisk, operasjonell og forretningskunnskap. Den utvikler dine ferdigheter for en karriere innen matproduksjon eller teknisk ledelse i matindustrien.
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Master of Science (MSc) i biovitenskap - innovasjon innen mat og drikke
- Wädenswil, Sveits
MSc
Fulltid, Deltid
3 semestre
På universitetsområdet
Engelsk
I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosesser effektivt fra råvarer til levering. Du vurderer kunnskapen om teknologi, mat, emballasje, forsyningskjede, strategi og design.
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
MSc Food & Wine International Management
- Paris, Frankrike
MSc
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk, Fransk
MSc Food & Wine International Management kombinerer gastronomisk og ønologisk kunnskap med salg, markedsføring, kommunikasjon og global distribusjonsteknikk og er en sentral aktør innen høyere utdanning.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
MSc Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet
Mat- og drikkeprogrammet kan dreie seg om å forberede studentene med de akademiske ingrediensene for å bygge et vellykket selskap ved å bruke praksiser for forretningsledelse. Med et mål på innovasjon kan elevene lære hvordan en mat- og drikkevarevirksomhet driver, enten det er i oppstarts- eller bedriftsskala.
MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet.