Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 59 MSc i Media 2023

59 MSc Programmer i Media 2023

Oversikt

De sier at din jobb er bare en jobb hvis du ikke elsker det du gjør. Mens det kan være vanskelig for mange å se for seg den som elsker regneark og finansielle regnskapsbøker, er det tydelig å se hvor gøy det er å være hadde i å jobbe i media. En Master of Science (MSc) med fokus på medievitenskap kan hjelpe deg med å ytterligere øke de ferdighetene du lærte som en undergrad samtidig gi deg en etappe opp på dem som du vil være med å konkurrere om jobbene i fremtiden.

De avanserte kurs undervist i medie graduate programmer fokus på kreative praksiser og teknologier, skjerm og medievitenskap, digital kino, og design media. Avhengig av din spesialitet, kan andre kurs som bedriftsøkonomi, kommunikasjon, elektronikk og datateknologi være nødvendig.I motsetning til lavere kurs, mye av pensum i høyere studier er fokusert på å oversette kunnskap inn i en praktisk setting. Dermed er praksisplasser ofte nødvendig.

Du er ikke den eneste med det mål å jobbe i media. Gitt de stadige fremskritt innen produksjon og kringkasting teknologier, samt spredning av virtuelle medier, medievitenskap tiltrekker seg ofte et stort antall potensielle arbeidstakere som ønsker å dra nytte av disse nye jobbmuligheter. Selv om du ikke kan ennå virkelig innse hva som er en mastergrad i medier og hvordan det kan hjelpe deg å komme videre, arbeidsgivere absolutt gjøre, og de ​​er ofte ser spesielt for de som har slike legitimasjon.

Du vil finne at ulike forskerskoler har ulike undervisning priser avhengig av hvilke typer kurs og student fordeler som de tilbyr.Hvis du er bekymret for kostnadene ved gradsstudier, snakk med programmet administrator om økonomisk bistand alternativer.

De mange yrker som venter deg når du har din mastergrad i medier inkluderer: Art Director, grafisk designer, webutvikler, Produksjonsleder, Videoredigering, Audio / video ingeniør, Spillutvikleren

Hvis du for øyeblikket jobber, online graduate kurs er tilgjengelige for å hjelpe deg å nå dine pedagogiske mål mens du arbeider. Kurs er utviklet for å være ferdig i ditt eget tempo under eget tilsyn. Instruktører forbli tilgjengelig for å svare på spørsmål som de oppstår.

&nbsp

En Master of Science i Media vil hjelpe deg å bygge en imponerende CV for potensielle arbeidsgivere ønsker å fylle stillinger innen denne konkurransepreget bransje.For å søke, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (59)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat