Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 MSc i Naturvitenskap 2023

3 MSc Programmer i Naturvitenskap 2023

Oversikt

En Master of Science er en type mastergrad som vanligvis tildeles for studier i mer matematisk tilbøyelige og / eller vitenskapelige fag. Denne mastergraden er vanligvis den neste akademiske prisen etterfulgt av en bachelorgrad i det emnet eller en lignende.

Hva er en MSc i naturvitenskap? En mastergrad i naturvitenskap gjør det vanligvis mulig for studenten å fokusere på ett bestemt studieområde innenfor det bredere naturvitenskapsområdet. Dette kan nærmer seg fra mange forskjellige vinkler, inkludert undervisning i naturvitenskap, forskning i laboratorier, eller bruk av forskning for bedrifter. De fleste høgskoler og universiteter krever deres MSc-kandidatpotensialer for å skrive en avhandling, og de må ofte presentere og forsvare oppgaven for å oppgradere.

En MSc i naturvitenskap kan gi studentene et viktig perspektiv på bærekraft, et sentralt element i virksomheten i dag, noe som kan gi flere karrieremuligheter til hånden. Analyse og kritisk tenkning ferdigheter gir ofte studentene en fordel over konkurransen i feltet også, noe som gjør dem ønskelige kandidater til kampanjer og reiser.

Gjennomføring av en mastergrad i naturvitenskapen tar alt fra ett til syv år, avhengig av studieområdet og banebanen til studenters karriereveier. Det er viktig å se opp informasjon på forhånd på mange forskjellige skoler for å finne den som passer til karrieremål og økonomiske behov, ettersom skolene varierer i pris basert på plassering og program.

Master of Science akademikere i naturvitenskap har ofte mange forskjellige karrieremuligheter ved fingertuppene over hele verden. Å jobbe som vitenskapelig forsker eller analytiker både på feltet og i laboratorier for både myndigheter og universiteter er et opplagt valg. Mange bedrifter trenger vitenskapelige rådgivere, for eksempel en miljøkonsulent eller en policyanalytiker, for å holde sine produkter eller tjenester opp til de nødvendige standarder i dag.

Naturvitenskap tilbys vanligvis med kandidat til mastergrad i høgskoler og universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • MSc
 • Profesjonsstudier
 • Naturvitenskap
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat