Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere MSc i Nevrologi 2023

1 MSc Programmer i Nevrologi 2023

Oversikt

Når det gjelder å fremme ens utdanning, vil ingenting bedre forberede dem til å ta det neste profesjonell skritt i deres liv mer enn en mastergrad. En MSc er en grad alternativet som hjelper personer med å oppnå målene knyttet til posisjon og lønn. En mastergrad i nevrovitenskap er kanskje det beste alternativet for personer interessert i hjernens funksjon.

Hva er en mastergrad i nevrovitenskap? Det er et program hvor studentene skal lære om på hvilken måte hjernen fungerer. Enten å undersøke hvordan hjernen fungerer, eller forstå hvordan å hjelpe de overfor problemer med nervesystemet, vil dette programmet hjelpe elevene å forstå den generelle natur og arbeidet i både mennesker og dyr hjerner. Som med alle felt, er det mange underkategorier innenfor nevrovitenskap. Systems Neuroscience kan studeres for et fokus på funksjon av nevrale kretser og deres samkjøre fysiske atferd.Kognitiv nevrovitenskap dykker ned i de psykologiske funksjoner av kretsene. Molekylnevro og studiet av den meget utvikling av nervesystemet er en spesialisert form av studien. Translasjonsforskning avtaler spesielt med sykdommer i systemet, sammen med hvordan å diagnostisere og avgjøre årsaker.

Innhenting av en mastergrad i nevrovitenskap åpner opp muligheter til å arbeide direkte med pasienter med behov for nevrologisk behandling, samt muligheter til å være med bak kulissene i å løse problemer. Studentene skal lære å arbeide i et laboratorium setting, analysere data, og på vei opp eksperimentelle miljøer. De vil også bli undervist i hvordan å konsist kommunisere vitenskapelige funn i både skriftlig og muntlig måte.

Kostnadene kan variere basert på hvor institusjonen ligger, samt hvor lang tid forventet.Det er best å undersøke skolen av interesse før du søker å klargjøre kostnadene ved deres spesielle programmet.

Med en mastergrad i nevrovitenskap, kan studentene utvikle karrierer som arbeider direkte med pasienter overfor problemstillinger med nervesystemet som en nevro psykiater, en nevrologisk sykepleier, en nevrokirurg, eller en utviklings psykolog. Det er muligheter til å studere hjernen og nervesystemet i et laboratorium innstilling som en nevrobiolog eller hjerneforsker. I denne stadig skiftende feltet, det er alltid et behov for kontinuerlig eksperimentering og forskning.

Det er nå internasjonale programmer med elektroniske alternativer, noe som gjør ethvert sted praktisk når du søker på en mastergrad i nevrovitenskap. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • MSc
 • Helsefag
 • Nevrologi
Studieretninger
 • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Beslektede studieretninger