Keystone logo

1 MSc Programmer i Samfunnsvitenskap Utviklingsstudier Samfunnsutvikling 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Samfunnsvitenskap
  • Utviklingsstudier
  • Samfunnsutvikling
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

MSc Programmer i Samfunnsvitenskap Utviklingsstudier Samfunnsutvikling

Hvis du er interessert i å gjøre en reell forskjell i folks liv, kan samfunnsutvikling være noe for deg. Dette feltet handler om å forbedre trivselen til enkeltpersoner og lokalsamfunn ved å ta opp ulike sosiale, økonomiske og miljømessige utfordringer.

I løpet av et samfunnsutviklingsprogram vil du utforske emner som sosiologi, antropologi, byplanlegging, økonomi og politikkanalyse.

En grad i samfunnsutvikling kan føre til noen virkelig givende karrieremuligheter i både offentlig og privat sektor. Tenk deg å jobbe med offentlige etater, ideelle organisasjoner eller bedrifter for å lage og evaluere samfunnsutviklingsprogrammer. Eller samarbeid med arkitekter, ingeniører og beslutningstakere for å forme arealplaner og reguleringsbestemmelser for bærekraftig vekst.

Med en grad i samfunnsutvikling vil du være mer enn klar til å takle komplekse sosiale, økonomiske og miljømessige problemer.

MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet.