Keystone logo

1 MSc Programmer i Samfunnsvitenskap Utviklingsstudier Samfunnsutvikling i Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Irland
  • Samfunnsvitenskap
  • Utviklingsstudier
  • Samfunnsutvikling
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

MSc Programmer i Samfunnsvitenskap Utviklingsstudier Samfunnsutvikling

Hvis du er interessert i å gjøre en reell forskjell i folks liv, kan samfunnsutvikling være noe for deg. Dette feltet handler om å forbedre trivselen til enkeltpersoner og lokalsamfunn ved å ta opp ulike sosiale, økonomiske og miljømessige utfordringer.

I løpet av et samfunnsutviklingsprogram vil du utforske emner som sosiologi, antropologi, byplanlegging, økonomi og politikkanalyse.

En grad i samfunnsutvikling kan føre til noen virkelig givende karrieremuligheter i både offentlig og privat sektor. Tenk deg å jobbe med offentlige etater, ideelle organisasjoner eller bedrifter for å lage og evaluere samfunnsutviklingsprogrammer. Eller samarbeid med arkitekter, ingeniører og beslutningstakere for å forme arealplaner og reguleringsbestemmelser for bærekraftig vekst.

Med en grad i samfunnsutvikling vil du være mer enn klar til å takle komplekse sosiale, økonomiske og miljømessige problemer.

Irland nylig gjennomført en lov, som pålegger alle studenter ved universitet utdanning for å søke om statlig lån for å tillate dem å oppnå sine høyere akademiske drømmer. Første offisielle språket er irsk, også kjent som irsk gælisk, men engelsk (det andre offisielle språket) er mer utbredt. Den nasjonale hovedstaden er Dublin. Irland er kjent for å feire St. Patricks Day (17 mars) over hele verden.

MSc, eller Master of Science, er en internasjonalt anerkjent akademisk grad som viser profesjonalitet og kunnskap om et gitt tema eller feltet. De fleste MSc programmer tar omtrent fire år å fullføre, etter som noen delta i arbeidslivet, mens andre fortsetter i klasserommet.