Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 MSc i Servicedesign 2023

3 MSc Programmer i Servicedesign 2023

Oversikt

Folk som er interessert i en ledelse karriere i et servicenæringen kan vurdere å anskaffe en Master of Science i Service Design. Hvis de ønsker å forbedre kundeopplevelsen for beskyttere av en bestemt tjeneste, vil denne mastergrad gi dem ferdigheter de trenger.

Hva er en Master i Service Design? Programmet lærer elevene hvordan å lage tjenester som forbrukervennlig som mulig gjennom innovasjon og kommunikasjon. Omfatter noen av forskriftene av markedsføring og ledelse læreplaner, fokuserer en tjeneste design program på forskning, systemer og logistikk. Uansett hvilken bransje en student er interessert i, kan dette programmet hjelpe en lære måter å gjøre forbedringer til service management og design.

Graden kan være gunstig for studenter som søker en dypere forståelse av hva som gjør en vellykket tjenestebasert virksomhet.Nivået på kompetanse fra en mastergrad programmet kan være hva gjør nyutdannede til å ta høyere nivå analyse og strategier for deres fremtidige arbeidsgivere.

Kostnaden for å tjene en Master i Service Design vil avhenge av institusjonen og varigheten av studien. En annen faktor vil være den konkrete tjenestedesign vekt studenten velger, og det finnes utallige alternativer. Online kurs er en mulighet for å tjene en Master i Service Design i mange tilfeller, som kan være gunstig for studenter som ikke har tilgang til tradisjonelle murstein og mørtel skoler.

Nyutdannede av en mastergrad i Service Design programmet vil ha mange muligheter for sysselsetting. Som de fleste elevene fokusere på en bestemt tjeneste basert industri i løpet av sin utdanning, for eksempel gjestfrihet, vil at industrien omfatter ulike stillingstitler som alle kan dra nytte av bedre kundetilfredshet, innovasjon og kommunikasjon.Karrierer som fokuserer på å utvikle forretningsmodeller eller driftsadministrasjon er tilgjengelige i bransjer som spenner fra detaljhandel bedrifter til produksjonsoperasjoner.

Studenter som ønsker å forbedre tjenesten leveres av deres valgte bransjen bør gjøre noen undersøkelser for å se hvilke program vil tjene dem best. Avhengig av om de trenger hands-on erfaring, online kurs eller selve klasserommet tid, det er en skole der ute som er riktig for dem. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • MSc
 • Designfag
 • Servicedesign
Studieretninger
 • Designfag (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat