Keystone logo

69 MSc Programmer i Økonomistudier Statistikk 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Økonomistudier
  • Statistikk
Studieretninger
  • Økonomistudier (69)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Økonomistudier Statistikk

En Master of Science-grad er et høyere nivå av høyere utdanning på områder knyttet til engineering, vitenskap og medisin. Siden det er tildelt etter ferdigstillelse av en bachelorgrad, generelt har en mer snevert fokus, noe som gjør det til et godt valg for studenter som har en klar idé om hva karrierevei de ønsker å følge, eller for fagfolk som allerede har begitt seg ut på egen valgte karriere.

En mastergrad i statistikk er en matematikk høyere grad med vekt på å samle inn og tolke statistikk. Samfunnsvitenskap, økonomi og økonometri er alle dekket som potensielle områder for å samle statistiske data. Graden krever en solid matematisk bakgrunn, med lik oppmerksomhet er gitt til praktisk matematikk som algebra, og mer avanserte emner som multivariabel kalkulus.Programmet omfatter også design side av statistikk, inkludert fag som undersøkelsen prøvetaking og eksperimentere gjennomføring.

Graden innehavere med en mastergrad i statistikk har en rekke jobbmuligheter tilgjengelig for dem. Spesielt i offentlig sektor, er det en mangel på kvalifiserte statistikere, så å finne givende arbeid som gjør at et valg av prosjekter er generelt mulig.

Kostnaden for en mastergrad i statistikk varierer avhengig av institusjonen som tilbyr graden. Gjennomsnittlig grad tar to år å få tak i, slik at potensielle studenter bør beregne undervisning kostnader tilsvarende.

Nyutdannede med en mastergrad i statistikk kan velge å forfølge samfunnsfag side av statistikken. I dette feltet kan de arbeide for et konsulentselskap, analysere folks preferanser og tendenser. De kan ellers velge å jobbe i finans.En voksende felt som trenger godt kvalifiserte statistikere er databeregninger. Dette er en form for markedsføring som involverer sporing kundehandlinger på en bedrifts nettside.

Søker om en mastergrad i statistikk på nettet er en fin måte å tjene graden din i ditt eget tempo innenfor rammen av din travle timeplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.