22 Studiet av mat og drikke MSc degrees found
- MSc
- Studiet av mat og drikke
- Europa20
- Sør-Amerika1
22 Studiet av mat og drikke MSc degrees found
Utvalgte
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Italia
MSc
Fulltid
15 måneder
Blandet
Engelsk
Utvalgte
Kedge Business School
Fast-track counseling
MSc Wine & Spirits Management
- Bordeaux, Frankrike
MSc
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
I vår spesialiserte Master of Science (MSc) jobber vi med noen av de mest kjente figurene i vin- og brennevinsindustrien for å sikre at pedagogikk går hånd i hånd med ekspertise, og at studentene våre er i stand til å tilpasse seg endringene i sektor. For å forme fremtidige vinledere, er vi forpliktet til fortreffelighet.
Utvalgte
Audencia Business School
Fast-track counseling
MSc i Food and Agribusiness Management
- Nantes, Frankrike
- São Paulo, Brasil
MSc
Fulltid
26 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
For fremtidige ledere som er lidenskapelig om mat og landbruk, gir Master of Science i mat og agribusiness management (FAM) programmet topp akademisk og praktisk forretningskunnskap for å bedre håndtere verdens matutfordringer på en ansvarlig og innovativ måte.
Utvalgte
ESCP Business School
MSc i internasjonal mat- og drikkehåndtering
- Paris, Frankrike
- Turin, Italia
MSc
Fulltid
15 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Programmet er åpent for alle som brenner for F & B-bransjen og som ønsker å jobbe i den fra et ledelsesperspektiv. Du trenger ikke å være en "spesialist" i F & B-sektoren for å bli tatt opp. Du vil ha muligheten til å styrke dine generelle lederegenskaper gjennom kurs som dekker markedsføring, økonomi, salg, HR-ledelse og forskjellige strategiområder.
Utvalgte
University of Padova
Master of Science i italiensk mat og vin
- Padua, Italia
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Mastergraden utforsker forståelse, ledelse, promotering og beskyttelse av matvarer med høy verdi. Det italienske matproduksjonssystemet fungerer som en modell for å identifisere de spesifikke elementene som skisserer den unike verdien av matprodukter, som er uløselig knyttet til sted (terroir) gjennom historiske, sosiale og kulturelle bånd.\nDenne bakgrunnen kobles sammen med den siste utviklingen innen teknologi, ernæring, mattrygghet, kosthold og helse, og sensorisk vitenskap, kjerneelementer i en økende internasjonal etterspørsel etter terroirrelatert mat med høy verdi.
Utvalgte
NEOMA Business School
MSc vin og gastronomi
- Reims, Frankrike
MSc
Fulltid
15 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
MSc Wine & Gastronomy er et fulltids mastergradsprogram undervist på engelsk som tilbyr en omfattende, flerdimensjonal tilnærming til den dynamiske sektoren for mat- og drikkemarkedsføring i hjertet av et av de mest kjente gastronomiske landene i verden.
Utvalgte
École Conte
MS Management Gastronomi og Ønologi
- Puteaux, Frankrike
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Fransk
Management Gastronomy and Oenology ble designet for studenter som brenner for gastronomi og ønologi som ønsker å utvikle sin ekspertise på disse områdene samtidig som de tilegner seg ledelses- og forretningsledelsesevner.
Utvalgte
University College Dublin
Fast-track counseling
MSc Food Business Strategi
- Dublin, Irland
MSc
Fulltid
12 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
MSc i Food Business Strategy er skreddersydd for å gjenspeile den dynamiske, komplekse naturen til matproduksjons- og markedsføringssektoren. Med utgangspunkt i erfaringen og den globale suksessen til Irlands matindustri, bygger læreplanen på et sterkt grunnlag for ledelsesstrategi for å fokusere på de unike utfordringene og mulighetene i matsektoren.
Utvalgte
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
MSc i bærekraftig internasjonal vinturisme
- Écully, Frankrike
MSc
Fulltid
12 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Vårt kurs for bærekraftig internasjonal vinturisme vil tillate deg å skape omfattende, bærekraftige og uforglemmelige vinturismeopplevelser, og kombinere kunnskap om vin og drikke, turisme og fortreffelighet innen gjestfrihet. I programmet vil du lære hvordan du forvandler vingårder til turistdestinasjoner, viser frem deres arv samtidig som du minimerer deres miljøpåvirkning.
Utvalgte
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Fast-track counseling
Master i matteknikk
- Porto, Portugal
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk, Portugisisk
Fast-track counseling
ESBs mastergrad i matteknikk, er rettet mot de som er interessert i mat- og bioprosessteknikk, risikovurdering, prosessutvikling og kontroll, avanserte produksjonssystemer og tilhørende miljø- og sosiale spørsmål. Denne spesialiseringen fører nyutdannede til ulike jobbmuligheter i en av de viktigste sektorene i Portugal og EU.
Utvalgte
Università Cattolica del Sacro Cuore
MSc i matforedling: innovasjon og tradisjon
- Cremona, Italia
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
M.Sc. i Food Processing vil gjøre studentene i stand til å generere nye matprodukter og modifisere eksisterende produkter og prosesser, samt implementere nye metoder for å forbedre matkvaliteten. Studentene skal tilegne seg ferdigheter om vitenskapelige og tekniske prinsipper innen forskning og utvikling. Likevel vil de være kvalifisert til å utarbeide og sende inn produktkostnader basert på anskaffelse av råvarer og produksjonsbudsjetter.
Utvalgte
University of Parma
Mastergrad i ingeniør for næringsmiddelindustrien
- Parma, Italia
MSc
Fulltid, Deltid
2 år
Blandet, På universitetsområdet
Engelsk
Denne mastergraden i maskinteknikk ble opprettet for å assimilere det beste sektorens særegenheter har å tilby, det vil si for næringsmiddelindustrien som forener aspekter av mange forskjellige disipliner.
Burgundy School of Business
MSc Wine Management
MSc
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Studer i hjertet av vår eksklusive School of Wine & Spirits Business, den første bygningen dedikert til undervisning, forskning og smaksprøver i verden. Denne Master of Science er et flaggskipsprogram opprettet av BSB i 2012, og siden den gang er det lagt ned en enorm mengde arbeid for å gi det beste innholdet, fakultetet og undervisningen. Vårt helhetlige program lar studentene få ledelse og økonomiske ferdigheter i alkoholindustrien sammen med grundig teoretisk og praktisk kunnskap om et internasjonalt forretningsmiljø.
Ferrières
MSc Ferrieres
- Ferrières-en-Brie, Frankrike
MSc
Fulltid
18 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Fransk
Ferrieres MSc har som mål å utvikle effektive individer, kompetente ledere og allsidige gründere innen gjestfrihet, gastronomi, arrangementer og luksustjenester.
Universite de Haute Alsace
Master i vin- og vinvitenskap, vindyrking og miljøkurs
- Colmar, Frankrike
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Fransk
Master SVV VE-kurset trener neste generasjon kompetente ledere innen vinrådgivning, vinlovgivning og forskning for å optimalisere bærekraftig vindyrking. Denne opplæringen svarer på de nåværende utfordringene innen vinindustrien, som strever for å optimalisere dyrkingsmetoder som er mer respekt for miljøet.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
MSc Programmer i Studiet av mat og drikke
En Master of Science-grad er vanligvis forfulgte en lavere grad er oppnådd og kan ta opptil to år å fullføre. En MSc fokuserer ofte på vitenskapelige eller matematiske felt, men kan også omfatte fagene mer fremtredende i forbindelse med kunst. En student å forfølge denne graden kan forventes å formulere en avhandling, delta i diskusjoner og fullstendig forskning.
Hva er en mastergrad i mat og drikke studier? Denne type program fokuserer på egenskaper og oppførsel av mat i hele sin vekst, lagring, konservering, transport og forberedelse. Studentene kan lære å anvende biologiske, fysiske og kjemiske fag til de ulike matvaresystemer. Noen universiteter gi studentene mulighet til å fokusere på bestemte mat og drikke, for eksempel vin, fransk mat eller øl. Kurs for en mastergrad i mat og drikke kan inneholde mat og drikkevareemballasje, mat og drikke teknologi, og mat og drikke.
Dette programmet er gunstig fordi studentene ofte lære å etablere en kvalitetskontroll system som gjelder for hele matproduksjonskjeden. Studentene kan også få mer erfaring formulere matsikkerhet og prosessløsninger. Etter å ha fått en mastergrad i mat og drikke studier, kan en student få tilgang til nye karrieremuligheter eller en høyere lønn.
Kostnaden for en mastergrad i mat og drikke studier kan variere sterkt fra en skole til en annen. Ofte geografi, skolestørrelse og klassetype spille en rolle i kostnadene for undervisning.
Etter å ha fått en mastergrad i mat og drikke studier, kan elevene være klar til å starte en karriere som markedssjefer for mat eller drikke selskaper, mat og drikke forfattere, distribusjon ledere eller representanter for regionale sektorer. Ofte denne typen mastergrad gjør det mulig for nyutdannede å få lederstillinger.Studiet kan også forberede forskere til å kjøre sine egne restauranter, vingårder, destillerier eller gårder.
Hvis du tror dette programmet er riktig for deg, er neste trinn du må ta er å søke. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.