FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

FH Kufstein har for tiden 2200 studenter fra mer enn 50 nasjoner som skaper en internasjonal, flerkulturell atmosfære. Det at vi har mer enn 210 partneruniversiteter over hele verden, betyr at mer enn 200 internasjonale innkommende studenter blir arrangert av FH Kufstein årlig, og at et enda større antall av våre studenter går ut et semester eller et år for å studere i utlandet.

123319_FHKufsteinGehen_10.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Med mer enn 500 inngåtte forelesere spiller FH Kufstein en viktig rolle i den regionale økonomien. Utvalget av bachelor- og masterstudier - som tilbys i både heltids- og deltidsformater - er blitt tenkt for å imøtekomme de faglige kravene i de respektive bransjer. FH Kufstein har også utviklet et studium i samarbeid med flere internasjonalt anerkjente partneruniversiteter. Nyutdannede på våre programmer har dermed gode muligheter for å fylle utfordrende stillinger i sitt felt og for å fremme sin karriere.

123318_FHKufsteinFeatures_188.jpg

(c) FH Kufstein Tirol

Attraktiv campus i sjarmerende omgivelser

FH Kufstein ligger i en bygning som inneholder moderne forelesningsrom og arbeidsområder, et bibliotek og en kafeteria. Campus ligger på det grønne, sjenerøse parkområdet som ligger ved siden av sentrum. Mange sports- og fritidsmuligheter, samt de nærliggende kulturelle sentrene og regionale hovedstader, genererer en spennende, internasjonal stil.

138238_FH_Gebaude_A_web_portale.JPG(c) FH Kufstein Tirol

Forskning Konsept

Enestående ytelse innen forskning og utvikling er nødvendig for effektiv, vitenskapelig basert undervisning og læring. Dermed har FH Kufstein etablert et solid FoU-program som tar sikte på å fremme institusjonelle og individuelle kompetanser samt bidra til et høyt nivå av anerkjennelse og integrering i vitenskapelige og næringsliv. I samsvar med det juridiske mandatet for østerrikske universiteter for anvendt vitenskap, er forsknings- og utviklingskonseptet til FH Kufstein i samsvar med den anvendte forskningsmetoden. Målet er å generere vitenskapelige FoU-resultater som bidrar til det vitenskapelige kunnskapsgrunnlaget samt bærekraftig styrke konkurransekraften og attraktiviteten til den lokale økonomien.

123320_FHKufsteinFeatures_146.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Steder

Kufstein

Fachhochschule Kufstein Tirol

Address
FH Kufstein
Andreas Hofer-Straße 7

6330 Kufstein, Tyrol, Østerrike
Telefon
+43 5372 71819

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss