IMC University of Applied Sciences Krems

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studer Arts of Applied Sciences: Våre studenter forme fremtiden.

IMC Fachhochschule Krems regnes som et av de mest moderne og mest internasjonale universitetene innen anvendt vitenskap i Østerrike. For tiden foregår både heltid og deltid 28 nyutdannede programmer innen økonomi og digitalisering

Førstehånds kunnskapsoverføring

Treningen på IMC FH Krems er spesielt praktisk og preges av undervisning i ledelse og myke ferdigheter, et omfattende utvalg av fremmedspråk og prosjektrelatert arbeid i håndterbare grupper og i direkte kontakt med lærerne. IMC FH Krems er spesielt interessert i førstehånds kunnskapsoverføring og bærekraftig kunnskapsinnsamling for studenter. Et dedikert team av internasjonale professorer med høy kvalitet og pedagogiske ambisjoner motiverer studentene til det beste og forbereder dem til en internasjonal karriere. Gjennom interaktiv læring blir en direkte og personlig utveksling av erfaringer mellom studenter og lærere, internasjonale partnerprogrammer med universiteter, forskningsinstitusjoner og bedrifter, samt et omfattende fritidstilbud i et av de mest idylliske områdene i Østerrike, en opplevelse og et midlertidig hjem.

Levende internasjonalitet

På IMC FH Krems er internasjonalitet tydelig på daglig basis: vanlig kontakt med mer enn 140 partneruniversiteter, mange aktive partnerprogrammer, samt studentene selv, som kommer fra 50 forskjellige nasjoner. Interkulturell erfaringsutveksling, internshop i utlandet, deltakelse i internasjonale forskningsprosjekter og forelesninger fra internasjonale redaktører og besøksprofessorer er ganske enkelt en del av det. I tillegg er forelesningsspråket engelsk i omtrent halvparten av alle studieprogrammene, noe som er veldig attraktivt for både østerrikske og internasjonale studenter.

Karriereveien begynner i Krems

Nært sammenhengende undervisning, forskning og virksomhet er en av de viktigste bekymringene for IMC FH Krems. IMC FH Krems ser seg ikke bare som et akademisk treningssenter, men ser hele tiden på samarbeid med forskning og næringsliv. Dermed bidrar Universitetet for anvendt vitenskap betydelig til det faktum at studentene passer til arbeidsmarkedet: 90% av alle studenter har allerede en fast jobb innen tre måneder etter at de har bestått.

Steder

Krems an der Donau

IMC Krems

Address
IMC Fachhochschule Krems
IMC University of Applied Sciences Krems
Piaristengasse 1

A-3500 Krems an der Donau, Nedre Østerrike, Østerrike
Telefon
+43 2732 8020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss