Limak - Austrian Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den LIMAK østerrikske Business School ble utviklet i samarbeid mellom næringslivet, offentlig sektor og Johannes Kepler-universitetet i Linz Grunnlagt i 1989 og er den eldste handelshøyskolen i Østerrike og en av de eldste i Sentral-Europa. Den drivende Ideen var å tillate etablering av en videreutdanning institusjon i Linz, en internasjonalt orientert tjeneste opplæring og utvikling av ledere for bedrifter og institusjoner.

Hva et nyskapende og dristig prosjekt som "Linz Ledelse Academy"Ble påbegynt i 1989, har blitt en av de mest prestisjetunge institusjoner i Sentral-Europa. Milepæler i historien LIMAK østerrikske Business School.

Gjennom årene har det LIMAK utviklet en bevisst valgt, eksklusivt nettverk av anerkjente internasjonale universiteter, for eksempel Richard Ivey Business School i Canada og Tsinghua University i Beijing i Kina og dets internasjonale fakultetet stadig vekst.

Den LIMAK i dag er preget av en omfattende portefølje av å starte fra det grunnleggende av ledelsen og spesialiserte korte programmer (IN.TENSIVE sertifikat kurs) omfattende MBA-programmer (MBA og Executive MBA) til firmaet-spesifikke kvalifikasjoner (LIMAK IN.SPIRE lederutvikling). Målgruppene strekker seg langt utover Øvre Østerrike og Østerrike, og inkluderer i alle fall de tysktalende land og nabolandene i Sentral- og Øst-Europa.

2013

I løpet av våren 2013 i starten, den nydesignede og forbedret programportefølje LIMAK, som tilbyr ved siden av Global Executive MBA, syv spesialiserte forvaltnings MBAs for en rekke bransjer og funksjonelle områder.

2009

Den LIMAK Johannes Kepler University Business School utvidet sin virksomhet. De grunnla sammen med Johannes Kepler-universitetet i Linz (JKU) og UAS Oberösterreich (FH), en ny institusjon som driver merkevaren LIMAK østerrikske Business School yngre. De tre organisasjonene dermed går sammen.

2008

unnfanget LIMAK en ny integrert tilnærming skreddersydd lederutvikling (LIMAK IN.SPIRE), som siden har blitt brukt i Limak prosjekter med selskaper.

2007

utviklet LIMAK Johannes Kepler University Business School en helt ny Executive MBA-programmet - rettet mot multinasjonale selskaper i B2B-sektoren - unikt i Tyskland.

2005

Den LIMAK og Johannes Kepler-universitetet fortsetter å vokse sammen. Den LIMAK er nå offisielt "Johannes Kepler University Business School".

2003

utviklet LIMAK den første bedriftens executive MBA-program for en kjent østerrikske konsortium.

1990

lanserte den første general management program i denne regionen, noen år senere, den første bemerkelsesverdige samarbeid med et amerikansk universitet (Emory University / Goizueta Business School), på midten av 90-tallet begynner LIMAK første Innovation Management program i tysktalende land, i nært samarbeid med Rotman School of Management ved University of Toronto i MBA-feltet fulgt.

Steder

Linz

Address
Bergschlößlgasse 1
4020 Linz, Øvre Østerrike, Østerrike

Programmer

Denne skolen tilbyr også: