University of Salzburg

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kjære studenter!

Velkommen til Paris Universitetet i Salzburg, den ideelle studien! Salzburg er en på grunn av sin vakre landskapet på den nordvestlige Alpene, mange historiske steder og Festival av de vakreste og mest interessante byene i verden. Universitetet bygger sømløst med sine arkitektonisk interessante bygninger i atmosfæren i byen. Salzburg er et universitetsby med tradisjon. Prince erkebiskop Paris Lodron, navnebror av universitetet, som ble grunnlagt i 1622. I dag består den av fire fakulteter, med ca 18 000 studenter og 2800 ansatte. Det er et senter for innovativ forskning og tett integrert i den kulturelle og økonomiske liv i Salzburg. Med sitt nasjonale og internasjonale nettverk, er det en moderne kunnskap knutepunkt i hjertet av Europa. Universitetet i Salzburg gir studentene et bredt spekter av kurs med en balansert forholdet mellom lærere til studenter. Det har satt seg klare forskningsprioriteringer, skapte en utbyggingsplan for fremtiden og er nå preget av en kontinuerlig utvikling som støtter de stadig nye krav.

Reinhard Heinisch, Head of Political Science, på vegne av rektor, professor Heinrich Schmid.

Organisering og struktur

Universitetet er en av de største arbeidsgiverne i landet og en stor økonomisk stimulans for virksomhetsområde Salzburg. Ledes av rektor, rektor, Universitetet Rådet og Senatet. Universitetet er delt inn i fakulteter, avdelinger, School of Education, fokuserer, andre institusjoner innen forskning og undervisning og administrative fasiliteter i henhold til hennes organisasjon plan.

Det teologiske fakultet

Det teologiske fakultet er det eldste av de fire fakultetene ved Universitetet i Salzburg og dateres tilbake til år 1622nd Den består i dag av fire avdelinger. Det tilbys i dag syv studier. Fakultetet er blant annet bestemt av tverrfaglighet, noe som er spesielt forpliktet til undervisning og forskning. Et nytt tillegg er gjenstand Inter Teologi og Study of Religions, som tar hensyn til de samfunnspolitiske endringer.

Det juridiske fakultet

Ved Det juridiske fakultet fem studier kan meldes inn. Siden 2004 er det fagfeltet Law and Business tilbys på samme fokus, nå denne studien inneholder nesten like mange studenter som studiet rettspraksis. Kunnskapen nettverk jus, økonomi og arbeidsplassen er kontaktperson for økonomien.

Kulturell og samfunnsfag Fakultet

Den kulturelle og Fakultet for samfunnsvitenskap er det største fakultetet i Salzburg. Den består av tolv avdelinger og tilbyr mer enn 30 studier. Lærerstudenter har ti fag å velge mellom, inkludert mange språk eller historiske disipliner. 2012, den tidligere læreren og lærerutdanningen ble forent i det nyopprettede School of Education og profesjonalisert det og utvidet. Et særtrekk er det tverrfaglige masterstudiet EU Studies, som også inkluderer de juridiske, statsvitenskap og økonomi i tillegg til humaniora.

Matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Natural Sciences er den nest største universitet fakultetet. På grunn av deres flere vitenskapelige orientering, har den høyeste prosentandelen delvis ekstern finansiering ved universitetet. Ved fakultetet er det åtte avdelinger som tilbyr syv fagfelt. Det kan være registrert, inkludert to tekniske studier, studiet av Engineering tilbys som en dobbel studium med det tekniske universitetet i München. Av særlig betydning er lærerutdanning i realfag.

Steder

Salzburg

Address
Kapitelgasse 4-6
5020 Salzburg, Salzburg, Østerrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss