WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wien Universitet for økonomi og WU Executive Academy - WU Executive Academy Europas ledende business universitet

Wien Universitet for økonomi og næringsliv (WU) er en av verdens ledende universiteter og bunter sin programportefølje i lederutdanningsområdet i WU Executive Academy . Disse inkluderer MBA og Master of Laws programmer, Universitetsgraden i Bedriftsøkonomi, Universitetsprogrammer, Tilpassede Programmer og Åpne Programmer. WU Executive Academy er i dag en av de ledende videreutdanningsleverandørene i Sentral- og Øst-Europa.

Utmerket kvalitet

Som en del av WU er WU Executive Academy akkreditert til AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business) og EQUIS (European Quality Improvement System). I tillegg har kvaliteten på MBA-programmene blitt tildelt AMBA (Association of MBAs) Seal of Approval. I tillegg til WU oppfyller færre enn 75 handelshøyskoler over hele verden og kun to i den tysktalende verden de høye kvalitetskravene til alle tre akkrediteringsorganene.

Utestående forelesere

De utøvende utdanningsprogrammene til WU Executive Academy kun internasjonalt anerkjente professorer og toppledere fra feltet. Disse overfører de nyeste vitenskapelige funnene og omfattende praksis-relevante styringsverktøy. For våre programmer var vi i stand til å tiltrekke seg eksperter fra hele verden som høyttalere.

Ledere og høye potensialer fra over 85 land

Mer enn 2 200 ledere, fagfolk og høye potensialer fra over 85 land blir utdannet og utdannet hvert år i programmene. Studieturer og kurs foregår for øyeblikket i mer enn 15 land og på 3 kontinenter.

WU Executive Club - Alumni Club

Våre alumner lever prinsippet om "livslang læring" og vet hvor viktig det er å alltid være oppdatert. De har også omfattende teknisk kunnskap og gode lederegenskaper.

Optimal infrastruktur

WU campus tilbyr 23.000 studenter og 1.500 ansatte plass til arbeid, forskning, læring og undervisning, samt optimal rammevilkår for undervisning og forskning. Det har også en sentral beliggenhet med gode transportforbindelser og grenser til et av de største rekreasjonsområdene i Wien.

Som deltakelse i våre videreutdanningsprogrammer, drar du nytte av bruken av de nyeste læringsmetodene og teknologiene og infrastrukturen som er utviklet spesielt for lederopplæring.

Steder

Leopoldstadt

Address
Welthandelspl. 1, Gebäude EA
1020 Leopoldstadt, Wien, Østerrike

Akkrediteringer