WU - Vienna University of Economics and Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om WU

WU er et kjent offentlig universitet for næringsliv og økonomi i Wien, Østerrike. WU har et internasjonalt syn og jobber aktivt for å leve opp til sitt samfunnsansvar som en utdanningsinstitusjon for morgendagens ledere.

Hva skiller WU fra hverandre

Hvis du bestemmer deg for å studere ved WU, vil du ikke bare få en faglig avrundet utdanning, men også kvalifikasjonene og forberedelsene du trenger for å ta på deg ansvaret i næringslivet og samfunnet. WU-studenter tilegner seg det mangfoldige ferdighetssettet de trenger for å møte de økonomiske, sosiale, juridiske og økologiske utfordringene i vår tid.

3 Akkrediteringer: EQUIS, AACSB og AMBA

Færre enn 1% av universiteter over hele verden kan kreve trippel akkreditering av EQUIS, AACSB og AMBA, de tre mest respekterte akkrediteringsbyråene. WU er et av bare seks universiteter i den tyskspråklige verdenen som tilhører denne eksklusive skolegruppen.

134731_BBE-Programm-Kern.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Utmerket forskning og forskningsstyrt undervisning

WU er hjem til forskere som rangerer blant de beste i sine fagområder. Studentene våre drar nytte av WUs forskningsaktiviteter, fordi kursene som undervises ved WU trekker ut de siste forskningsresultatene for å sikre at kunnskapen og ferdighetene WU lærer studentene sine er nyskapende og oppdaterte.

WU omfavner innovasjon

Innovasjon har en lang tradisjon ved WU. WU er et universitet som ikke bare gjenkjenner dagens trender, men omfavner dem tidlig. Nyere innovasjoner ved WU inkluderer etablering av Research Institute for Cryptoeconomics. Dette nye forskningsområdet fokuserer på blockchain-teknologier, digitalisering og fremtiden til internett.

100 land: et internasjonalt miljø

Wien tiltrekker seg et høyt internasjonalt studentorgan, og WU har hjem til 23 000 studenter fra over 100 land. WU har også et høyt internasjonalt fakultet. Som student drar du nytte av den omfattende erfaringen lærerne våre har fått ved prestisjefylte universiteter over hele verden. Alt dette bidrar til det høyt internasjonale miljøet WU har å tilby.

134732_DSC03359_Andi_Kapounek.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

250 partneruniversiteter: et globalt nettverk

Er du interessert i å tilbringe et semester i utlandet i for eksempel London eller Shanghai? WUs nettverk på rundt 240 partneruniversiteter over hele verden tilbyr våre bachelorstudenter utvekslingsmuligheter ved Europas mest anerkjente universiteter, som Copenhagen Business School eller Bocconi University, samt høyprofilerte skoler i Asia, Australia og Nord- og Sør-Amerika.

134729_RaimoRudiRumpler-1440.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Karrierehjelp

WUs ZBP Karrieresenter tilbyr rådgivnings- og støttetjenester til studentene for å hjelpe dem med å finne attraktive sysselsettinger og for å støtte deres karriereutvikling allerede før de oppgraderer. Hvert år legger ut karrieresenteret over 2000 stillingsannonser. Det fungerer som et pålitelig kontaktpunkt som vil hjelpe deg med ditt første skritt mot din drømmekarriere. Med etableringen av WU Entreprenørskapssenter har WU nylig lagt spesiell vekt på oppstart og de attraktive karrieremulighetene som er tilgjengelig for gründere. Etableringen av senteret viser tydelig at WU anerkjenner innovasjon og gründertenking som sentrale ferdigheter for fremtiden. WU Entreprenørskapssenter er universitetets knutepunkt for alle studenter som er interessert i å starte sin egen virksomhet.

En langvarig forbindelse

Alumni er en viktig del av WU-samfunnet. Gjennom et internasjonalt nettverk med knutepunkter rundt om i verden, nettverksarrangementer, paneldiskusjoner og en direkte linje til dine alma mater - alumni holder kontakten med WU hele livet.

134730_RaimoRudiRumpler-6240_Studentlife.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

plassering

I mange år har Wien eid topplassen i rangering av "livskvalitet" utstedt av det internasjonale konsulentselskapet Mercer. I fjor var Wien også nummer 1 i rangeringen "Best Cities for Startups", og i år har den toppet "verdens 10 grønneste byer" -rangering. Campus WU ligger i hjertet av Wien, rett ved siden av Prater-parken, en 6 km² grønn oase midt i byen. Campus WU kan skilte med moderne arkitektur, mange kommunikative områder for å utveksle ideer og en rekke spisesteder. Den unike, fargerike campusområdet er nesten en liten by for seg selv. Med disse fordelene vekker WU mye oppmerksomhet internasjonalt.

Panoramic view of the Campus WU

Steder

Wien

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Wien, Wien, Østerrike
Telefon
+43 1 313360

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer