Webster Vienna Private University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Med sitt hjemmecampus i St. Louis er Webster University en verdensomspennende institusjon forpliktet til å levere læringsopplevelser av høy kvalitet som forvandler studenter til globalt statsborgerskap og individuell dyktighet. Webster ble grunnlagt i 1915 og tilbyr studenter, hovedfag og MBA, samt et globalt nettverk av mer enn 100 studiesteder i 8 land (Østerrike, Kina, Ghana, Hellas, Sveits, Thailand, Nederland, USA) på 4 kontinenter. Studentens befolkning på 20 000 pluss representerer nesten 150 nasjonaliteter. Webster er et av de mest mangfoldige og globale universitetene i verden.


Webster Vienna Private University (WVPU) campus ble opprettet i 1981. Webster Vienna er det eneste akkreditert universitetet i Østerrike, med både den amerikanske høykompetanse-akkreditering og private universitetsakkreditering fra det østerrikske utdanningsdepartementet. WVPU tilbyr bachelor- og masterstudier i bedrift

Webster Vienna kjerneverdier inkluderer dyktighet i undervisning, kombinasjon av teori og praksis, små klassestørrelser (maksimalt 25 studenter) og utdanning av studenter til å være livslang uavhengige elever som er forberedt på å delta i et stadig mer internasjonalt samfunn.

akkreditering
- Webster University er akkreditert i USA av Higher Learning Commission. Akkrediteringen, som ble først tildelt i 1925, inkluderer grunn- og hovednivåer på alle steder over hele verden hvor universitetet tilbyr programmer.
- siden 2001 av det østerrikske føderale departementet for vitenskap og forskning (bm: wf) som et østerriksk privat universitet.
- siden 2008 av ACBSP (Association of Collegiate Business Schools and Programs) akkreditering for Webster-forretningsprogrammer
- Medlem av EFMD (European Foundation for Management Development) og AACSB (American Assembly of Collegiate Schools of Business)

Steder

Wien

Address
Webster Vienna Private University
Palais Wenkheim
Praterstrasse 23
A-1020 Vienna
Austria

1020 Wien, Wien, Østerrike