Business skoler i Antigua and Barbuda

Beste Skoler & universiteter i Antigua and Barbuda 2018

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Antigua og Barbuda. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Antigua og Barbuda. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Antigua og Barbuda og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Antigua og Barbuda og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Antigua og Barbuda direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Antigua og Barbuda

University of Health Sciences Antigua

Antigua og Barbuda Antigua USA Chicago Puerto Rico San Juan September 2018 + 1 fler

Grunnlagt i 1982, University of Health Sciences Antigua (UHSA) ligger i Dowhill, er Piccadilly Antigua en fremragende akademisk institusjon dedikert til å utdanne eksemplarisk leger, sykepleiere, postgraduates og forskere i samsvar med de høyeste faglige standarder som vil integrere klinisk, biomedisinsk og atferds kunnskap for å fremme helse og trivsel for pasienter og samfunn. Vi er forpliktet til å utdanne leger og helsepersonell som skal løse nasjonale og internasjonale utfo… [+] rdringer i medisin med vekt på primærhelsetjenesten og være kjent for dyktighet i praksis, service, medfølelse, kollegialitet og vitenskapelig nysgjerrighet mens demonstrere følsomheten til de ulike kulturmiljøer i som medisinsk behandling er levert. Ved Universitetet i Health Sciences Antigua, er vi aktivt søker menn og kvinner som er forpliktet til målet om å gjøre et positivt bidrag til helsevesenet. Ønsker du å være en del av denne reisen for å nå dette målet? Vi inviterer deg til å fortsette din søken og utforske alt UHSA har å tilby. [-]