Les den offisielle beskrivelsen

ADEN er et internasjonalt utdanningsnettverk akkreditert av ACBSP, hvis hovedvirksomhet er dens Business SchoolGrunnlagt i 1992. Det er fokusert på den faglige utviklingen av ledere og bedriftsledere, både modalitet som e-læring; og for tiden den har 26 kontorer spredt over 17 land i Latin-Amerika og Europa. Det er avhengig av anvendt forskning utført innen Universitetet Senior Management.

Det har også tilslutning av prestisjetunge amerikanske og europeiske universiteter for å sertifisere sin opplæring. Det er preget av innovasjon av læringsmodeller rettet mot praktisk anvendelse og bruk av metoder interaktiv, eksperimentelle og fritids klasser av lærere som passerer på deres enorme ledererfaring og overføre beste praksis blant selskaper over hele Latin-Amerika og Spania .

UTDANNING orientert praksis

Pioneren ADEN overføringssystem er forskjellig fra tradisjonelle handelshøyskoler, det understreker handlingsorientert læring, å anvende teorien til en verden av virksomheten.

26 VENUES i 17 land Avansert teknologi treningsprogrammer med global visjon

DEN STØRSTE BUSINESS NETWORK i Latin-Amerika

Siden begynnelsen, ADEN var viktig ikke bare å utvide sin undervisning metodikk ledere, men også forberede dem til å møte en internasjonalisert verden. Av denne grunn bestemte han seg for å gjennomføre en pedagogisk nettverk som gjør det mulig for hver av sine studenter til å få verdifull erfaring fra andre kulturer som deler samme språk.

MISSION

Form bedriftsledere gjennom et internasjonalt utdanningsnettverk for studiet og anvendelse av de mest avanserte kunnskap og verktøy, basert på et fellesskap av ledere som fremmer faglig vekst for sine medlemmer og samarbeider med å forbedre konkurranseevnen til bedriftene og utvikling av de landene hvor ADEN er.

VERDIER

Verdighet: anser personen som et mål i seg selv, erkjenner sin egenverdi, sine friheter, rettigheter og plikter.
Solidaritet anta forpliktelse til å samarbeide, gjennom pedagogisk rolle og handlinger av solidaritet med det felles beste for dem som bor i land der Aden.
Konsensus / Community: utvikle en følelse av fellesskap blant medlemmene i gruppen, som består av studenter, lærere og ansatte i ADEN Business School.
Pragmatisme: forstå og fremme verdien av kunnskap, teori og sannhet, med en praktisk tilnærming, for å bidra til den kulturelle utviklingen av regionen og entreprenør.
Mangfold: integrere og imøtekomme ledere uten differensiering av kjønn, nasjonalitet, rase, religion eller politisk eller ideologisk tilhørighet.
Programs taught in:
Spansk