Keystone logo
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Introduksjon

Mariano Moreno Institute (ISMM) ble opprettet i 1963 i byen Buenos Aires, Argentina. Grunnlagt av Mr. Roberto Sade, en visjonær i akademisk virksomhet, begynte instituttet som en journalistikkskole og ble den første journalistskolen i Buenos Aires. Det er oppkalt etter Mariano Moreno som var grunnleggeren av Gazeta de Buenos Aires, byens første avis.

ISMM er utelukkende viet til utdanningsaktiviteter og er for tiden anerkjent som et av de ledende utdanningsinstituttene i Argentina. Med over 48 års erfaring har den klart å utvide seg til ulike utdanningssektorer, for eksempel Culinary Arts, Computer, Fashion Design og Accelerated High School for voksne blant andre.

Siden 2000 har Mariano Moreno Culinary Institute (MMCI)* satt standarden for fortreffelighet innen profesjonell kulinarisk utdanning, og posisjonert seg som en av de beste skolene i Latin -Amerika. MMCIs oppgave er å fremme verdsetting av kulinarisk kunst over hele verden og oppmuntre til dyktighet i matbransjen på alle nivåer.

Hvert studieår ønsker Institute of Culinary Arts hundrevis av utenlandske studenter velkommen på sin beliggenhet i Buenos Aires. Instituttet har også etablert fire skoler i Colombia og tre i Mexico, der kunnskapen og ekspertisen har resultert i stor anerkjennelse for skolen og kandidatene. Dets utmerkede rykte, fremragende fagfolk og fasiliteter har gjort det mulig å samarbeide med internasjonalt anerkjente kulinariske skoler, for eksempel "Paul Bocuse Lyon Culinary Arts Institute". Internasjonale partnerskap som dette lar studentene delta i mer kulturelt mangfoldige opplevelser og utsette dem for det svært konkurransedyktige næringslivet.

MMCI vil tilby omfattende opplæring i mat og bakverk til fagfolk og entusiaster i kulinarisk stil. Læreplanen er basert på europeisk mat med vekt på fransk, italiensk og spansk teknikk. I tillegg til de klassiske matlagingsmetodene, vil den også utforske det amerikanske regionale kjøkkenet, asiatisk mat og de siste trendene, inkludert molekylær gastronomi, og forberede studentene på en internasjonal karriere i matindustrien. Studentene vil bli opplært sammen med mestere i håndverket som deler sine verdenserfaringer og oppmuntrer dem til å utvikle kreativitet og originalitet.

Kulinarisk kunstprogram vil gi deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter gjennom demonstrasjon etterfulgt av praktisk praktisk anvendelse på profesjonelt utstyrte kjøkken. Som en del av dette dynamiske miljøet er studentene fordypet i kulinariske og gjestfrie verdener, og bruker mye tid på kjøkkenet med å bruke ferdigheter og teknikker.

Steder

  • Mariano Moreno

    Mariano Moreno, Argentina

    Spørsmål