Mente Argentina

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Basert i Buenos Aires, er Mente Argentina en organisasjon grunnlagt for å gi internasjonale utdanningsmuligheter og topp kvalitet personlig støtte for internasjonale studenter gjennom dynamiske, individualisert intensivkurs. Vi ønsker å tilby innovative programmering som tillater elevene å nyte Argentina i en unik og annerledes måte stund, på samme tid, tilrettelegging akademiske prestasjoner og fremme global kompetanse og personlig vekst.

I dag er Mente Argentina leder organisasjonen i Study Abroad, spansk, praksisplasser og frivillige programmer i Argentina.

Enten det er å studere for et semester, forfølge en stor grad, inter med en argentinsk organisasjon eller deltar i en morsom kort kurs, blir Mente Argentina 's programmer designet for studenter som ønsker å oppleve Argentina fra et lokalt perspektiv. Utforske Argentina, gjør det du liker mest, og legg ut på denne uforglemmelige reisen med Mente Argentina!

Hvorfor velge Mente Argentina?

Mente Argentina er anerkjent som den ledende og største organisasjonen i Study Abroad, spansk, Praksisplasser og frivillige programmer i Argentina. Som den ledende organisasjonen i Argentina, har Mente Argentina utviklet ulike måter å støtte internasjonale studenter som de navigerer de mange utfordringer - faglige, økonomiske og kulturelle - for å komme til Argentina for å studere, oppleve, lære og vokse.

Med Mente Argentina, er du fri til å fokusere på å være student, forbedre dine spanskkunnskaper, få global kompetanse, og nyte en dynamisk verden byen. Våre studenter ikke bare vitne til en annen kultur, men også aktivt oppleve og delta i den argentinske livsstil gjennom en nedsenking basert tilnærming.

Her på Mente, vi elsker Argentina og gi internasjonal utdanning erfaringer til studenter fra hele verden. Denne lidenskapen er direkte oversatt til våre programmer og de unike tjenester vi leverer. Som vi tilbyr programmer utelukkende i Argentina, har vi en god del av spesialisert lokal kunnskap vi er begeistret for å dele med våre deltakere.

Ved å velge Mente Argentina, har du en ekte lokal partner for en positiv og givende opplevelse i Buenos Aires, Argentina.

Steder

Buenos Aires

Address
Mente Argentina
Av. Santa Fe 3192 4"B"

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina