Les den offisielle beskrivelsen

Basert i Buenos Aires, er Mente Argentina en organisasjon grunnlagt for å gi internasjonale utdanningsmuligheter og topp kvalitet personlig støtte for internasjonale studenter gjennom dynamiske, individualisert intensivkurs. Vi ønsker å tilby innovative programmering som tillater elevene å nyte Argentina i en unik og annerledes måte stund, på samme tid, tilrettelegging akademiske prestasjoner og fremme global kompetanse og personlig vekst.

I dag er Mente Argentina leder organisasjonen i Study Abroad, spansk, praksisplasser og frivillige programmer i Argentina.

Enten det er å studere for et semester, forfølge en stor grad, inter med en argentinsk organisasjon eller deltar i en morsom kort kurs, blir Mente Argentina 's programmer designet for studenter som ønsker å oppleve Argentina fra et lokalt perspektiv. Utforske Argentina, gjør det du liker mest, og legg ut på denne uforglemmelige reisen med Mente Argentina!

Hvorfor velge Mente Argentina?

Mente Argentina er anerkjent som den ledende og største organisasjonen i Study Abroad, spansk, Praksisplasser og frivillige programmer i Argentina. Som den ledende organisasjonen i Argentina, har Mente Argentina utviklet ulike måter å støtte internasjonale studenter som de navigerer de mange utfordringer - faglige, økonomiske og kulturelle - for å komme til Argentina for å studere, oppleve, lære og vokse.

Med Mente Argentina, er du fri til å fokusere på å være student, forbedre dine spanskkunnskaper, få global kompetanse, og nyte en dynamisk verden byen. Våre studenter ikke bare vitne til en annen kultur, men også aktivt oppleve og delta i den argentinske livsstil gjennom en nedsenking basert tilnærming.

Her på Mente, vi elsker Argentina og gi internasjonal utdanning erfaringer til studenter fra hele verden. Denne lidenskapen er direkte oversatt til våre programmer og de unike tjenester vi leverer. Som vi tilbyr programmer utelukkende i Argentina, har vi en god del av spesialisert lokal kunnskap vi er begeistret for å dele med våre deltakere.

Ved å velge Mente Argentina, har du en ekte lokal partner for en positiv og givende opplevelse i Buenos Aires, Argentina.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Mente Argentina

Mente Argentinas Masterstudiet i International Relations er utformet for studenter fra hele verden som ikke bare ønsker å få sin Master i International Relations, men ogs ... [+]

Master of International Relations

&nbsp

Mente Argentinas Masterstudiet i International Relations er utformet for studenter fra hele verden som ikke bare ønsker å få sin Master i International Relations, men også søke en ekstraordinær erfaring i Buenos Aires, Argentina. Vår International Relations Program vil tilby deg den høyeste kvalitet utdanningen ved en av de mest prestisjetunge universitetene i Latin-Amerika.

Den International Relations Program tilbys av Mente er 15 måneder lang hvorav tid studentene får muligheten til å ta kurs i spesialiserte konsentrasjoner i henhold til deres personlige interesser. Ved gjennomføring av IR-programmet, vil graduate har en solid forståelse av internasjonal politikk, global økonomi og internasjonal sikkerhet med vekt på Latin-Amerika.... [-]

Argentina Buenos Aires
Februar 2020
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk
Mente Argentina

Den Mente Argentina Masterstudiet i journalistikk er utformet for studenter fra hele verden som ikke bare ønsker å få en master i journalistikk, men også for de som søker ... [+]

Master i journalistikk i Buenos Aires, Argentina Den Mente Argentina Masterstudiet i journalistikk er utformet for studenter fra hele verden som ikke bare ønsker å få en master i journalistikk, men også for de som søker en ekstraordinær erfaring i Buenos Aires, Argentina.

Mente Argentinas Journalistikk Programmet fokuserer på å fremme studentenes evne til å rapportere ved hjelp skriftlige og elektroniske medier. Studenter også studere områder relatert til journalistikk, for eksempel teamarbeid, ledelse og bruk av teknologi i media.

Vårt program er 12 måneder lang. I løpet av denne tiden skal studentene ta kurs og delta på seminarer gitt av lokalt og internasjonalt anerkjente journalister, samt pressekonferanser om politikk, kultur, økonomi og sport.I tillegg vil studentene gjøre et internship på en av de viktigste avisene i Argentina, lage en omfattende portefølje og fullføre en endelig avhandling. ... [-]

Argentina Buenos Aires
Februar 2020
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk