Les den offisielle beskrivelsen

35 års erfaring, en bærekraftig utvikling og konstant

I Vatel, forbereder vi operative medarbeidere og ledere i Den internasjonale Hospitality and Tourism. Med en opplevelse av 35 år, våre 31 skoler over hele verden undervise sine 7000 studenter det samme programmet, basert på internasjonalisering og basert på veksling mellom teoretisk kunnskap og yrkesutøvelse.

Dette konseptet har vært svært vellykket: våre 29.000 kandidater, kalt "Vatelians" praktisere i de mest prestisjetunge institusjoner i verden. 80% av dem følger en karriere i gjestfrihet og turisme, opptar posisjoner av ekspedisjonssjef i hotellkjeder og uavhengige institusjoner, Operations Director, Administrative, salg, markedsføring, menneskelige eller økonomiske ressurser. Også er ledere av PR, Events, resepsjonssjef ... Som for de resterende 20% er ansatt av andre sektorer, særlig i luksus industrien, som har blitt forført av sine ferdigheter.

Alle "Vatelians" utgjør en dynamisk, solid og verdifullt nettverk, både for studenten som søker å realisere sin praksis, og for nyutdannet jakt etter arbeid i en region av verden. Vatel, i dag verdens ledende konsern i undervisningen av Hotel and Tourism Management, oppfyller alle vilkårene for sine kandidater har en internasjonal og flerkulturell profil for å lykkes i din karriere.

Vatel misjon: å delta i faglige realiteter

Forberede unge generasjoner å bygge sin egen fremtid i turisme og internasjonale gjestfrihet.

Reiselivsnæringen bringer frem i 20 år. Konfrontert med økonomiske, politiske og sosiale krise, er det fortsatt en trygg langsiktig verdi.

Som bevis, langsiktige prognoser fra World Tourism Organization:

Antallet internasjonale turister reiser over hele verden vil øke med 3,3% per år mellom 2010 og 2030, og nådde 1.800 millioner på sistnevnte; Mellom 2010 og 2030 tallet er ventet å reise til nye destinasjoner økt dobbelt så raskt (+ 4,4% per år) enn i industrilandene (+ 2,2% per år) Markedsandelen som innehas av fremvoksende økonomier har økt fra 30 til 47% mellom 1980 og 2012, og skal nå 57% innen 2030, noe som tilsvarer mer enn en milliard internasjonale turistreiser

Følgelig internasjonale hotell grupper fortsetter å formere seg i verden. Hvis du vil følge sin vekst, trenger de operative medarbeidere og ledere, i stand til å arbeide i en flerkulturell sammenheng, for å lede et team uansett nasjonaliteter som utgjør den. De søker unge nyutdannede utviklere som ervervet kunnskap ikke bare av en stor skole med forretningsdrift, men også kompetanse og vet hvordan de skal oppføre funksjoner på hotellet.

Globalt ser vi to forskjellige typer business management i hotellgrupper:

European ledelse. Den ble bygget over to århundrer av hotellets historie. Det er orientert på service, kvalitet og kundetilfredshet. Det tar hensyn til alle de kulturelle aspektene ved klienten, det landet hvor det er gjennomført etablering og personell ved hjelp av ... Anglo-Saxon ledelse. Mye nyere, er det styrt av kravet om økonomiske resultater og legger frem de prosedyrer som må respekteres av ansatte

Vatel har tatt stilling til europeisk ledelse undervisning og overføring av kunsten motta fransk, anerkjent verden over som et tegn på kvalitet, smak og kvalitet.

Målet Vatel: suksess for sine elever

Utvikle dine ferdigheter Gi dem hjelp til å nå sine faglige ambisjoner Foreslå en utdanning som tilfredsstiller forventningene til den profesjonelle verden

All Vatel pedagogikk er derfor utarbeidet for dette formål. Den Vatel ånd, verdier anskaffet for livet

Det hviler på fem pilarer:

Skape nære bånd mellom studenter og deres skole Vatel, som er overbevist om dem alle midler for å lykkes i deres fremtidige karriere Lag en dynamisk undervisning som gjør at elevene:

assimilere teoretisk kunnskap gradvis å implementere dem og bruke dem senere i sitt profesjonelle praksis
Å kunne bygge din profesjonelle prosjektet

Overføre ferdigheter som overfører elevene til hjertet av den profesjonelle virkelighet og gjøre dem i stand til å vite i detalj de oppgavene som må overholde eller håndheve senere Start studentene skal lære å oppføre seg, til bestemte verdier av gjestfrihet både i dress og språk, imøtekommende holdning, respekt for andre, åpenhet for ulike kulturer og språkkunnskaper linguistiques riktige. Forårsaker et nært forhold til de profesjonelle i turisme og gjestfrihet, positiv og varig, takket være møter, deltakelse i ulike møter og integrering i det dynamiske nettverk av 29.000 Vatelians

Lærere som arbeider i synergi.

Undervisning team av Vatel konsernet består likt med universitetsprofessorer og verdenskjente fagfolk i sin sektor.

De overfører sine kunnskaper, ferdigheter, hans lidenskap. De er hele tiden informert om innovasjoner i form av teknisk opplæring og profesjonelle teknikker. Takket være sine interaktive metoder, basert på de vanlige dynamikken i selskapene, gi studentene mulighet til å utvikle sine analytiske ferdigheter, tilegne seg ferdigheter som kreves i hotell og reiseliv, og å utdype business management i forhold real.

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires