American University of Armenia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om AUA

The American University of Armenia (AUA) er en privat institusjon for høyere utdanning, og tilbyr en global utdanning i Armenia.

AUA er tilknyttet University of California og akkreditert av WASC Senior College og University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001.

Grunnlagt i 1991, gir AUA en høy kvalitet, høyere og lavere grads utdanning som oppfordrer samfunnsengasjement og fremmer demokratiske verdier, fremme stipend i en innstilling som verdsetter og utvikler faglig dyktighet, fri forskning, integritet, stipend, ledelse og service til samfunnet.

AUA graduate programmet tilbyr mastergrader i åtte fagfelt: Business Administration, Industrial Engineering og systemadministrasjon, datateknikk og informasjonsvitenskap, statsvitenskap og internasjonal politikk, økonomi, offentlig helse, jus, og undervise engelsk som fremmedspråk. Disse programmene er ment å utvikle kritisk analyse og dybde av kunnskap gjennom avansert kurs, selvstudium og forskning.

AUA sin undergraduate programmet tilbyr bachelorgrader på engelsk og kommunikasjon, Computational Sciences, og Business. Gjennom sine lavere kurs, University gir studentene dybden av kunnskap for karrieren forberedelse og videre studier, samt bredde og et fundament av generell kunnskap og ferdigheter for livslang læring.

The American University of Armenia er registrert som American University of Armenia Corporation, en 501 (c) 3 nonprofit i delstaten California og er også registrert som American University of Armenia grunnvoll en stiftelse (Հիմնադրամ) i Republikken Armenia.

Steder

Yerevan

American University of Armenia

Address
40 Marshal Baghramyan Ave.

0019 Yerevan, Yerevan, Armenia
Telefon
(+374 60) 69 40 40